Închide meniul

CFR Cluj, campioana României 2021 | Conducerea ardelenilor a dat verdictul asupra viitorului lui Edi Iordănescu: „E o înțelegere cu el!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 19 mai 2021, 0:01

CFR Cluj, campioana României 2021 | Conducerea ardelenilor a dat verdictul asupra viitorului lui Edi Iordănescu: „E o înțelegere cu el!

AS.ro

Edi Iordănescu a luat titlul cu CFR și a plecat

CFR Cluj i-a stabilit viitorul lui Edi Iordănescu. De altfel, acesta nu ar fi intrat niciodată sub semnul întrebării. Cel puțin asta susține Marius Bilașco, cel care a declarat că CFR-ul a negociat deja cu Iordănescu Jr.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj i-a stabilit viitorul lui Edi Iordănescu

„Nu am avut dubii că nu ne-am fi putut îndeplini obiectivul. Am avut încredere în acest grup de băieţi. Eu sunt convins că Edi va continua, nu s-a pus niciodată problema să nu continue. E o înţelegere cu el să continue. CFR de obicei nu pune antrenori pentru 6-7 luni de zile.

Acum vrem să ne bucurăm de acest moment, nu se pune problema să discutăm de plecarea lui Edi. Sunt convins că va continua şi avem de îndeplinit un obectiv important, acela de a fi într-o competiţie europeană, grupele Ligii Europa, grupele Ligii Campionilor e un obiectiv greu de obţinut”, a declarat Marius Bilașco, la Digi Sport.

Edi Iordănescu a semnat cu CFR Cluj în decembrie 2020. La acel moment, formația din Gruia era la 6 puncte în urma liderului FCSB. Iordănescu Jr. a recuperat terenul pierdut și a cucerit primul titlu din cariera sa!

„Poate vom bea şampanie la Cluj, acum plecăm spre Suceava să luăm avionul spre Cluj. Nu am luat şampanie cu noi la Botoşani. Cred că la meciul cu FCSB, o parte din jucătorii care au dus greul, vor primi vacanţă. Dar asta e decizia antrenorului„, a încheiat Marius Bilașco.

Reclamă

Edi Iordănescu a adunat 29 de meciuri pe banca lui CFR Cluj. Bilanțul său este aproape perfect: 20 de victorii, 5 remize și 4 înfrângeri.

CFR Cluj a devenit campioana României

Ardelenii au ajuns la 4 titluri la rând, performanță fără precedent în ultimii 20 de ani în fotbalul românesc. În total, CFR a ajuns la 7 titluri, devenid cea mai de succes echipă din provincie.

Andrei Burcă a marcat unicul gol al meciului de la Botoșani în minutul 53, datorită unei devieri norocoase. Arlauskis i-a salvat pe ardeleni în prelungiri, când a intervenit decisiv în fața lui Al Mawas. S-a terminat 1-0 pentru CFR Cluj, iar ardelenii au cucerit al 4-lea titlu la rând. Acesta este şi primul trofeu pentru Edi Iordănescu ca antrenor.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • CFR Cluj i-a stabilit viitorul lui Edi Iordănescu
  • Ce se întâmplă cu Iordănescu Jr.

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:34 VideoGeorge Puşcaş s-a descătuşat în Serie B! Atacantul român a marcat în Bari – Pisa, în AntenaPLAY 16:34 VIDEOWatford – Hull (17:00) LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Leicester – West Brom 2-1. „Vulpile” au făcut spectacol în Championship 16:23 LIVE VIDEOBari – Pisa se joacă ACUM, în AntenaPLAY! George Pușcaș, gol din penalty la duelul cu Marius Marin! Spectacol în Serie B 15:39 FCU Craiova – Dinamo, LIVE TEXT, 17:30! Duel „de foc” pentru evitarea retrogradării! Echipele probabile 15:17 „Ştiu să tund foarte bine!” Un jucător de la FCSB şi-a făcut planurile, după retragere 14:42 Sold-out la derby-ul FCSB – Rapid! Anunţul de ultim moment al lui Mihai Stoica 14:11 Video„A fost o sperietură zdravănă” Carlos Sainz, după accidentul din calificările din China: „Asta mi-a permis să continui” 13:59 EXCLUSIV„Nu ne gândim la petreceri!” Liderul galeriei FCSB-ului, mesaj clar înaintea derby-ului cu Rapid! Ce a spus despre Gigi Becali 13:05 Primul transfer pe care Dan Petrescu îl va realiza la CFR Cluj! Mihai Stoica e sigur: „Va face eforturi să-l aducă!” 13:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Calificările sunt ACUM, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și