Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit clauzele din contractul lui Marius Şumudică: „Nu poate să îl refuze!” Sumele uriaşe puse la bătaie. Cât trebuie să plătească dacă pleacă de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 0:17

Gigi Becali a dezvăluit clauzele din contractul lui Marius Şumudică: „Nu poate să îl refuze! Sumele uriaşe puse la bătaie. Cât trebuie să plătească dacă pleacă de la FCSB

Sport Pictures - Răzvan Păsărică via Hepta

Gigi Becali

Gigi Becali, despre clauzele lui Sumudică. Patronul FCSB a cedat şi a dat din casă. A spus care sunt clauzele din contractul lui Marius Şumudică. Patronul FCSB îi va oferi bonusuri uriaşe lui Marius Şumudică, în funcţie de performanţe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică va semna un contract valabil pe 3 ani cu FCSB. Tehnicianul va câştiga jumătate de milion de euro dacă duce echipa în grupele UEFA Champions League. „Şumi” are bani mulţi promişi şi pentru alte obiective atinse.

Nu știu dacă s-a răzgândit, am bătut palma. I-a dat buletinul lui Argăseală să facă contractul. Acum o oră a mai discutat cu Vali la telefon termenii contractului. Dacă nu vrea, nu mă supăr pe el, asta e. Nu e o moarte de om. Am stabilit, dar nu cred că poate să refuze contractul. I-am propus un contract bun. Ia 500.000 de euro pe grupe de Champions și 100.000 în Europa League.. Dacă intră în Conference League ia 25.000 de euro„, a spus Gigi Becali la Digisport.

Gigi Becali, despre clauzele lui Şumudică: sumele uriaşe pe care le poate câştiga

Gigi Becali, despre clauzele lui Şumudică. Gigi Becali a dezvăluit că Marius Şumudică va avea o clauză de reziliere de un milion de euro. Visează să-l vândă peste un an la arabi. Gigi Becali a anunţat că s-a înţeles cu Marius Şumudică în exclusivitate la AS.ro.

Vreți să-l speriem acum? Să semneze! Are un milion de euro dacă reziliează contractul. Eu sunt prieten bun cu el, sunt vecin cu el. Nu mă supăr. Crezi că îi iau milionul când pleacă?!. Dacă vrea să plece la altă echipă, să plătească. Eu la anul îl vând pe Șumudică cu un milion în Arabia”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Becali a vorbit şi despre relaţia pe care o va avea cu Marius Şumudică. Antrenorul va semna un contract valabil pe 3 ani cu FCSB.

„Eu vreau să-l iau, sunt convins că putem face treabă împreună. Mi-a spus că nu îl interesează ce spune presa. Eu vreau să-mi dai banii, pentru familia mea muncesc. Dacă e, am făcut echipa cu Becali în tribună. Sau spune că a făcut o schimbare că m-a sunat Gigi. Vă închide gura„, a mai spus Gigi Becali.

Gigi Becali nu s-a consultat cu Mihai Stoica

Gigi Becali a mai dezvăluit că nu s-a consultat cu Mihai Stoica, când a decis să îl aducă pe Marius Şumudică la FCSB.

Reclamă 4 / 0/3

Nu, i-am spus lui Mihai Stoica. MM ce să-l întreb…știam că oricum îl vrea pe Șumi. Știam dinainte că mai vorbeam. El spunea că dacă vine Șumudică luăm campionatul la pas”, a mai spus Gigi Becali.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și