Închide meniul

EXCLUSIV | Marius Şumudică, antrenor la FCSB! Va semna un contract valabil pe 3 ani

Reclamă

Publicat: 19 mai 2021, 22:49

EXCLUSIV | Marius Şumudică, antrenor la FCSB! Va semna un contract valabil pe 3 ani

Hepta

Marius Şumudică, antrenor la FCSB

Marius Şumudică, contract pe 3 ani cu FCSB! Aceasta este oferta pe care Gigi Becali i-a făcut-o lui Marius Şumudică, care este noul antrenor al celor de la FCSB. Gigi Becali a confirmat în exclusivitate pentru AS.ro mutarea bombă din fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, antrenor la FCSB – e bomba detonată în fotbalul românesc. Patronul FCSB s-a înţeles cu tehnicianul care a mai câştigat titlul în România cu Astra. Conform surselor AS.ro, Marius Şumudică va semna un contract valabil pe 3 ani.

Marius Şumudică, contract pe 3 ani cu FCSB! Şoc în fotbalul românesc

Marius Şumudică este noul antrenor al celor de la FCSB. Antrenorul va semna un contract pe 3 ani cu FCSB. „Da, l-am pus pe Șumudică. Nu mai stă Petrea. I-am dat o zi să se răzgândească, a zis că nu se răzgândește”, a fost anunţul făcut de Gigi Becali pentru AS.ro.

Marius Şumudică, antrenor la FCSB! Contract pe 3 ani oferit de Gigi Becali

Antrenorul este cel care a anunţat că Gigi Becali i-a făcut ofertă. Ultima echipă din România pe care Şumudică a antrenat-o este Astra Giurgiu, club care a retrogradat astăzi în Liga 2. „Şumi” a câştigat titlul cu giurgiuvenii în sezonul 2015-2016. după o luptă cu FCSB.

Marţi seară, după ce CFR Cluj a câştigat titlul, Gigi Becali a anunţat ce decizie a luat în cazul lui Toni Petrea, antrenorul care a ratat obiectivul impus la începutul sezonului: câştigarea campionatului. Surprinzător, patronul FCSB nu îi impută antrenorului ratarea titlului de către FCSB pentru al 6-lea sezon consecutiv.

Reclamă

„Toni Petrea rămâne. Dacă e responsabilitatea mea, cum să-l dau afară pe om!”, spunea marţi seară Gigi Becali. La 24 de ore, Gigi Becali a numit un alt antrenor.

Marius Şumudică, antrenor la FCSB! Relaţie de prietenie cu Gigi Becali

Marius Şumudică este unul dintre puţinii oameni din fotbal care are o relaţie bună cu Gigi Becali. De altfel, şi patronul FCSB avea o părere bună despre antrenor. Acum, Marius Şumudică, antrenor la FCSB – e visul devenit realitate al lui Gigi Becali. Marius Şumudică, contract pe 3 ani la FCSB – a fost oferta pe care i-a făcut-o Gigi Becali.

„Gigi (n.r. Becali) ştie să negocieze. Este unul dintre cei mai buni negociatori şi a câştigat. A luat cele mai bune preţuri!”, spunea Şumudică pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Şumudică, contract pe 3 ani cu FCSB
  • Detalii în exclusivitate

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii 15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” Vezi toate știrile
Citește și