Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit motivele refuzului lui Marius Şumudică: „Mi-a spus asta!” De unde are Şumi ofertă de 1,5 milioane de euro

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 19:52

Reclamă
Gigi Becali a dezvăluit motivele refuzului lui Marius Şumudică: „Mi-a spus asta! De unde are Şumi ofertă de 1,5 milioane de euro

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, anunț de ultimă oră privind transferul lui Stancu

„El mi-a spus: ‘toată lumea o să fie împotriva mea’. Mi-a spus că are şi ofertă de 1 milion şi jumătate din Arabia”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a precizat că a fost contactat doar de FCSB din România. Dar Becali a spus că a auzit despre o ofertă a Craiovei, al cărei patron este prieten cu antrenorul.

„Asta am auzit şi eu, dar de ce să spun. Mi-a spus cineva, dar nu cred că a făcut el asta. (…) Mie mi-a spus Şiman. O persoană din anturajul lui Rotaru vorbeşte cu el, negociază cu el, dar nu Rotaru. Dacă nu am confirmarea asta, nu cred. Sunt bârfe!”, a declarat Becali.

Clauzele de reziliere, una dintre nemulţumirile lui Marius Şumudică

Gigi Becali a dezvăluit şi una dintre nemulţumirile antrenorului, legate de clauzele de reziliere, dar este convins că acesta nu s-a folosit de oferta de la FCSB pentru a obţine bani mai mulţi de la alte echipe.

„De ce clauza de reziliere e de 1 milion (n.r. clauza impusă lui Şumudică) şi dacă îl dau afară de 900.000?! (…) Spuneau oamenii că e dat contractul pe colo, pe colo. L-am întrebat şi mi-a spus că nu a făcut asta. Ce se vehiculează, că a licitat, eu nu cred. Dacă licita, venea la mine şi spunea că vrea mai mult, dar nu a venit.”, a mai spus Becali.

Reclamă

Marius Şumudică s-a decis! Nu va accepta oferta lui Gigi Becali. Mai mult, antrenorul în vârstă de 50 de ani a spus, în exclusivitate pentru AntenaSport, că nu există nicio posibilitatea pentru o colaborare pe viitor.

Marius Şumudică: „Telenovela a luat sfârşit!”

„Telenovela a luat sfârşit! Nu există nicio şansă de a colabora în viitor. Există mai multe motive, nu vreau să le dezvălui. Îi doresc domnului Gigi Becali baftă multă în continuare”, a declarat Marius Şumudică pentru AS.ro.

Gigi Becali a anunțat, aseară, la AntenaSport, că Marius Șumudică este noul antrenor de la FCSB şi că acesta va semna un contract pe trei ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, l-am pus pe Șumudică. Nu mai stă Petrea. I-am dat o zi să se răzgândească, a zis că nu se răzgândește. Șumudică va fi noul antrenor”, a anunțat Becali.

AS.ro a scris încă din această dimineaţă că Marius Şumudică s-a răzgândit şi nu va accepta oferta lui Gigi Becali. Printre motivele care l-au făcut să renunţe au fost trecutul său rapidist şi reacţia ultraşilor de la FCSB, care nu au vrut să audă de venirea lui pe banca roş-albaştrilor.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” Vezi toate știrile
Citește și