Închide meniul

EXCLUSIV | Gigi Becali anunță hegemonia FCSB după numirea lui Marius Șumudică: „Nici nu concep să nu iau titlul la anul!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 8:35

EXCLUSIV | Gigi Becali anunță hegemonia FCSB după numirea lui Marius Șumudică: „Nici nu concep să nu iau titlul la anul!

Gigi Becali vrea 5.000.000 de euro pentru Florin Tănase

Hepta

Gigi Becali anunță hegemonia FCSB și este convins că nicio echipă nu va mai sta în cale formației sale. Becali nu va mai lăsa jucătorii să plece, cu excepția lui Florin Tănase. Cinci jucători vrea patronul roș-albaștrilor să aducă la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali anunță hegemonia FCSB

Alexandru Crețu, Florin Ștefan, Eduard Florescu, Virgil Ghiță sau Alin Șeroni sunt jucători care ar putea ajunge la echipa lui Marius Șumudică. Gigi Becali anunță hegemonia FCSB bazându-se pe faptul că Moruțan, Olaru, Coman sau Tavi Popescu vor fi de neoprit.

”O să aduc patru sau cinci jucători cu experiență, pentru a lua titlul. Nici nu concep să nu iau titlul la anul. La anul va fi altceva. Poate e mai bine așa, poate vindeam jucătorii, așa nu-i mai vând. Vom defila în campionat la anul.

Moruțan, Olaru, Tavi Popescu, Coman, vine și el. Cine crezi tu că-i mai poate opri pe ăștia la anul? O să mai iau și un atacant. Cine o să-i mai oprească pe ăștia?”, a anunțat Gigi Becali la AS.ro.

Marius Șumudică este noul antrenor de la FCSB

Gigi Becali a anunțat, la AntenaSport, faptul că Marius Șumudică este noul antrenor de la FCSB. Tehnicianul va semna un contract pe trei ani.

Reclamă

„Da, l-am pus pe Șumudică. Nu mai stă Petrea. I-am dat o zi să se răzgândească, a zis că nu se răzgândește. Șumudică va fi noul antrenor”, a anunțat Becali la AS.ro.

Patronul FCSB a cedat şi a dat din casă. A spus care sunt clauzele din contractul lui Marius Şumudică. Patronul FCSB îi va oferi bonusuri uriaşe lui Marius Şumudică, în funcţie de performanţe.

„Nu știu dacă s-a răzgândit, am bătut palma. I-a dat buletinul lui Argăseală să facă contractul. Acum o oră a mai discutat cu Vali la telefon termenii contractului. Dacă nu vrea, nu mă supăr pe el, asta e. Nu e o moarte de om. Am stabilit, dar nu cred că poate să refuze contractul. I-am propus un contract bun. Ia 500.000 de euro pe grupe de Champions și 100.000 în Europa League.. Dacă intră în Conference League ia 25.000 de euro„, a spus Gigi Becali la Digisport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Șumudică este noul antrenor de la FCSB
  • Gigi Becali a anunțat mai multe transferuri

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
5:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și