Închide meniul

Gigi Becali a dezvăluit motivele refuzului lui Marius Şumudică: „Mi-a spus asta!” De unde are Şumi ofertă de 1,5 milioane de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 20 mai 2021, 19:52

Gigi Becali a dezvăluit motivele refuzului lui Marius Şumudică: „Mi-a spus asta! De unde are Şumi ofertă de 1,5 milioane de euro

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali, anunț de ultimă oră privind transferul lui Stancu

„El mi-a spus: ‘toată lumea o să fie împotriva mea’. Mi-a spus că are şi ofertă de 1 milion şi jumătate din Arabia”, a declarat Gigi Becali, la Digi Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şumudică a precizat că a fost contactat doar de FCSB din România. Dar Becali a spus că a auzit despre o ofertă a Craiovei, al cărei patron este prieten cu antrenorul.

„Asta am auzit şi eu, dar de ce să spun. Mi-a spus cineva, dar nu cred că a făcut el asta. (…) Mie mi-a spus Şiman. O persoană din anturajul lui Rotaru vorbeşte cu el, negociază cu el, dar nu Rotaru. Dacă nu am confirmarea asta, nu cred. Sunt bârfe!”, a declarat Becali.

Clauzele de reziliere, una dintre nemulţumirile lui Marius Şumudică

Gigi Becali a dezvăluit şi una dintre nemulţumirile antrenorului, legate de clauzele de reziliere, dar este convins că acesta nu s-a folosit de oferta de la FCSB pentru a obţine bani mai mulţi de la alte echipe.

„De ce clauza de reziliere e de 1 milion (n.r. clauza impusă lui Şumudică) şi dacă îl dau afară de 900.000?! (…) Spuneau oamenii că e dat contractul pe colo, pe colo. L-am întrebat şi mi-a spus că nu a făcut asta. Ce se vehiculează, că a licitat, eu nu cred. Dacă licita, venea la mine şi spunea că vrea mai mult, dar nu a venit.”, a mai spus Becali.

Reclamă

Marius Şumudică s-a decis! Nu va accepta oferta lui Gigi Becali. Mai mult, antrenorul în vârstă de 50 de ani a spus, în exclusivitate pentru AntenaSport, că nu există nicio posibilitatea pentru o colaborare pe viitor.

Marius Şumudică: „Telenovela a luat sfârşit!”

„Telenovela a luat sfârşit! Nu există nicio şansă de a colabora în viitor. Există mai multe motive, nu vreau să le dezvălui. Îi doresc domnului Gigi Becali baftă multă în continuare”, a declarat Marius Şumudică pentru AS.ro.

Gigi Becali a anunțat, aseară, la AntenaSport, că Marius Șumudică este noul antrenor de la FCSB şi că acesta va semna un contract pe trei ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, l-am pus pe Șumudică. Nu mai stă Petrea. I-am dat o zi să se răzgândească, a zis că nu se răzgândește. Șumudică va fi noul antrenor”, a anunțat Becali.

AS.ro a scris încă din această dimineaţă că Marius Şumudică s-a răzgândit şi nu va accepta oferta lui Gigi Becali. Printre motivele care l-au făcut să renunţe au fost trecutul său rapidist şi reacţia ultraşilor de la FCSB, care nu au vrut să audă de venirea lui pe banca roş-albaştrilor.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! Vezi toate știrile
Citește și