Închide meniul

O legendă a lui Rangers l-a implorat pe Ianis Hagi să rămână: „Echipa e mai puternică cu el!” Sfat prețios pentru Steven Gerrard: „Ia-l deoparte și spune-i asta”

Alexandru Ivan Publicat: 21 mai 2021, 17:33

Reclamă
O legendă a lui Rangers l-a implorat pe Ianis Hagi să rămână: „Echipa e mai puternică cu el! Sfat prețios pentru Steven Gerrard: „Ia-l deoparte și spune-i asta

Profimedia

Ianis Hagi, implorat să rămână la Rangers

Ianis Hagi, implorat să rămână la Rangers. Românul a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al clubului, într-un sezon în care echipa lui Gerrard a luat titlul fără să piardă vreun meci. Lazio și Sevilla stau la pândă pentru un transfer, dar Alan Hutton crede că cea mai bună variantă pentru Ianis ar fi să rămână la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, implorat să rămână la Rangers

„Eu cred că a reușit un sezon foarte bun. El pune lucrurile în mișcare, vede pase, dă goluri. Este evident de ce este dorit de alte cluburi. Îl văd titular meci de meci pe viitor – am remarcat că uneori joacă din primul minut, alteori e rezervă, nu e o situație ușoară pentru un jucător”, a declarat Alan Hutton, potrivit Football Insider.

  • Alan Hutton a crescut în academia lui Rangers și a jucat 5 ani pentru echipa de seniori de pe Ibrox. În 2008, Tottenham îl transfera pentru 13 milioane de euro.

În acest sezon, Ianis Hagi a fost titular în 23 din cele 32 de meciuri pe care Steven Gerrard i le-a acordat în campionat.

În total, Ianis a jucat a bifat 45 de apariții în toate competițiile, trecându-și în cont 8 goluri și 15 assist-uri.

Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers. Alan Hutton, sfat prețios pentru Steven Gerrard

Alan Hutton știe cum ar putea Steven Gerrard să-l convingă pe Ianis Hagi să rămână la Rangers. Fosta legendă a clubului de pe Ibrox l-a sfătuit pe Stevie G să aibă o discuție particulară cu fiul „Regelui”.

Reclamă

„Acum, totul depinde Steven Gerrard, el trebuie să discute cu Ianis. Steven nu s-a retras de mult timp din fotbal, înțelege situația. Iar Hagi este foarte tânăr, uneori uităm asta. Are tot viitorul în față. Eu l-aș lua deoparte și i-aș spune:

Te vrem aici. Vei juca mai mult, ești un jucător important, trebuie răbdare. Oricum el mai are contract, mi-ar plăcea să rămână, cu el Rangers e mai puternică. Are timp destul să meargă în altă parte, eu zic că nu are rost să forțeze acum un transfer”, a încheiat Alan Hutton.

Dacă Hagi a avut un sezon bun pe plan individual, totul a decurs perfect pe plan colectiv. Rangers are titlul acontat încă din luna martie. Echipa lui Steven Gerrard a strâns un număr record de 102 puncte, cele mai multe din istoria clubului, și nu a pierdut niciun meci tot parcursul sezonului. 32 de victorii și 6 remize a fost bilanțul lui Rangers în această stagiune.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și