Închide meniul

Ianis Hagi, felicitat de fanii lui Rangers, după ce a devenit cel mai valoros tânăr din Scoţia: „Mai bun decât tatăl său!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 18 mai 2021, 12:26

Ianis Hagi, felicitat de fanii lui Rangers, după ce a devenit cel mai valoros tânăr din Scoţia: „Mai bun decât tatăl său!

Facebook Rangers

Ianis Hagi se poate muta alături de iubita lui

Ianis Hagi a fost felicitat de fanii lui Rangers, după ce şi-a mai adăugat un trofeu la finalul unui sezon de vis. Fiul „Regelui”, în vârstă de 23 de ani, a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din campionatul Scoţiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, felicitat de fanii lui Rangers

„Felicitări, Ianis Hagi!”, a transmis Rangers pe pagina de Facebook. Mii de fani au apreciat postarea.

„Pe deplin meritat. Un jucător fantastic”, „Mai bun decât tatăl său, după părerea mea”, „Un fotbalist foarte inteligent”, au fost câteva dintre mesaje primite de Ianis.

Românul a făcut un sezon istoric la Rangers, reușind să câștige titlul de campion făra înfrângere. Ianis a fost o piesă importantă în angrenajul echipei lui Steven Gerrard de-a lungul campaniei.

Reclamă

Pe plan individual, Ianis Hagi are cifre impresionante. Cele 12 assist-uri i-au adus şi premiul de cel mai bun pasator. Hagi Jr. a contribuit și cu 7 goluri la succesul lui Rangers.

Ianis a jucat în total 45 de meciuri în toate competițiile. Românul a fost titular și în ultima etapă, 4-0 pentru Rangers împotriva lui Aberdeen, când și-a trecut în cont a 12-a pasă de gol.

„Am făcut atât de mulţi oameni fericiţi, de asemenea familia şi prietenii. O călătorie de necrezut. A fost uimitor, din prima zi de pregătire şi până acum. Toată lumea a muncit atât de mult la antrenamente şi s-a pregătit pentru acest moment. Să sperăm că este doar începutul. Acum, că am prins gustul, ne e foame de mai mult”, a transmis Ianis Hagi.

Reclamă 4 / 0/3

Ianis Hagi, premiat la fix 21 de ani de la performanţa tatălui său

Ianis Hagi a primit premiul în ziua în care tatăl său a fost omagiat de UEFA, pe contul de Twitter al Europa League.

În clip sunt prezentate câteva driblinguri de efect reuşite de Gică Hagi în finala dintre Galatasaray şi Arsenal, câştigată de echipa din Turcia cu fix 21 de ani în urmă.

Ianis a postat la rândul său clipul pe contul lui Twitter, alături de un simbol prin care îşi arată uimirea.

Ianis a dat share şi clipului care prezintă loviturile de departajare, cu golul decisiv marcat de Gică Popescu, şi bucuria de la final.

 

Reclamă
Recomandări
  • Ianis Hagi, cel mai bun tânăr din Scoţia
  • Ce mesaj i-a transmis tatălui său

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:15 LIVE VIDEOFamalicao – Portimonense se joacă ACUM în AntenaPLAY. Sporting – Guimaraes (22:30) e meciul zilei în Liga Portugal 17:15 Sepsi – Universitatea Craiova LIVE TEXT (19:00). Costel Gâlcă, la debutul pe banca oltenilor! Echipele de start 17:13 CSM Bucureşti a câştigat Cupa României! Victorie categorică în finala cu Dunărea Brăila 16:54 Elena Rybakina a câştigat turneul de la Stuttgart după o finală cu Marta Kostiuk. Al treilea trofeu din 2024 16:48 VIDEOAutogol incredibil în Championship! Pears a făcut o gafă colosală, cu care îl „eclipsează” pe Bănel Nicoliţă. Eroarea anului! 16:32 Real Madrid – FC Barcelona LIVE TEXT, ora 22:00. Catalanii joacă ultima şansă la titlu în „El Clasico” 16:10 LIVE VIDEOBlackburn – Sheffield Wednesday e ACUM în AntenaPLAY. QPR – Preston 1-0. Spectacol total în Championship 15:54 „Sunt supărat pe el” Luca Mihai, mesaj direct pentru Homawoo după ce a fost externat din spital! 15:26 Daniel Ricciardo, penalizat cu trei locuri pe grila de start la Marele Premiu din Miami! Motivul pentru care a fost pedepsit 15:19 FotoAndrea Compagno a devenit tată! Primul mesaj al italianului după ce soţia lui a născut un băieţel Vezi toate știrile
Citește și