Închide meniul

O legendă a lui Rangers l-a implorat pe Ianis Hagi să rămână: „Echipa e mai puternică cu el!” Sfat prețios pentru Steven Gerrard: „Ia-l deoparte și spune-i asta”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 mai 2021, 17:33

O legendă a lui Rangers l-a implorat pe Ianis Hagi să rămână: „Echipa e mai puternică cu el! Sfat prețios pentru Steven Gerrard: „Ia-l deoparte și spune-i asta

Profimedia

Ianis Hagi, implorat să rămână la Rangers

Ianis Hagi, implorat să rămână la Rangers. Românul a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător al clubului, într-un sezon în care echipa lui Gerrard a luat titlul fără să piardă vreun meci. Lazio și Sevilla stau la pândă pentru un transfer, dar Alan Hutton crede că cea mai bună variantă pentru Ianis ar fi să rămână la Rangers.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, implorat să rămână la Rangers

„Eu cred că a reușit un sezon foarte bun. El pune lucrurile în mișcare, vede pase, dă goluri. Este evident de ce este dorit de alte cluburi. Îl văd titular meci de meci pe viitor – am remarcat că uneori joacă din primul minut, alteori e rezervă, nu e o situație ușoară pentru un jucător”, a declarat Alan Hutton, potrivit Football Insider.

  • Alan Hutton a crescut în academia lui Rangers și a jucat 5 ani pentru echipa de seniori de pe Ibrox. În 2008, Tottenham îl transfera pentru 13 milioane de euro.

În acest sezon, Ianis Hagi a fost titular în 23 din cele 32 de meciuri pe care Steven Gerrard i le-a acordat în campionat.

În total, Ianis a jucat a bifat 45 de apariții în toate competițiile, trecându-și în cont 8 goluri și 15 assist-uri.

Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers. Alan Hutton, sfat prețios pentru Steven Gerrard

Alan Hutton știe cum ar putea Steven Gerrard să-l convingă pe Ianis Hagi să rămână la Rangers. Fosta legendă a clubului de pe Ibrox l-a sfătuit pe Stevie G să aibă o discuție particulară cu fiul „Regelui”.

Reclamă

„Acum, totul depinde Steven Gerrard, el trebuie să discute cu Ianis. Steven nu s-a retras de mult timp din fotbal, înțelege situația. Iar Hagi este foarte tânăr, uneori uităm asta. Are tot viitorul în față. Eu l-aș lua deoparte și i-aș spune:

Te vrem aici. Vei juca mai mult, ești un jucător important, trebuie răbdare. Oricum el mai are contract, mi-ar plăcea să rămână, cu el Rangers e mai puternică. Are timp destul să meargă în altă parte, eu zic că nu are rost să forțeze acum un transfer”, a încheiat Alan Hutton.

Dacă Hagi a avut un sezon bun pe plan individual, totul a decurs perfect pe plan colectiv. Rangers are titlul acontat încă din luna martie. Echipa lui Steven Gerrard a strâns un număr record de 102 puncte, cele mai multe din istoria clubului, și nu a pierdut niciun meci tot parcursul sezonului. 32 de victorii și 6 remize a fost bilanțul lui Rangers în această stagiune.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și