Închide meniul

„A fost ultimul tău trofeu la Barcelona?” Răspunsul lui Lionel Messi i-a surprins pe fani! „Adevărul e că suntem într-o situație grea!”

Alexandru Ivan Publicat: 22 mai 2021, 10:32

Reclamă
„A fost ultimul tău trofeu la Barcelona? Răspunsul lui Lionel Messi i-a surprins pe fani! „Adevărul e că suntem într-o situație grea!

Lionel Messi a pierdut o avere

Profimedia

„A fost ultimul tău trofeu la Barcelona?” Această întrebare l-a forțat pe Messi să divulge o parte din gândurile sale pentru sezonul următor. Argentinianul a refuzat să ofere un răspuns direct, dar a recunoscut că Barcelona este departe de statutul din urmă cu câțiva ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A fost ultimul tău trofeu la Barcelona?” Răspunsul lui Lionel Messi

„Adevărul e că ultima Copa del Rey a fost specială, mai ales din pricina situației în care ne aflăm. Clubul vine după câțiva ani în care a suferit din cauza lipsei de rezultate și de titluri. Avem un vestiar foarte tânăr, cu mulți jucători noi. Acel trofeu a fost un moment crucial pentru noi, unul foarte important!”, a declarat Lionel Messi, pentru ziarul Ole, citat de Marca.

Barcelona s-a impus cu 4-0 împotriva lui Athletic Bilbao, în finala disputată pe 17 aprilie. Messi a făcut atunci un joc perfect, reușind să puncteze de două ori.

Copa del Rey este singurul trofeu cucerit de Barcelona în acest sezon. Catalanii au ieșit din lupta la titlu după 1-2 cu Celta Vigo și au fost umiliți în „optimile” Champions League de către PSG, 2-5 la general. Mai mult, Barcelona a pierdut și finala Supercupei, 2-3 cu Bilbao în ianuarie, într-un meci când Messi a fost eliminat.

Jucătorii Barcelonei s-au înghesuit sa facă poze cu Messi după finala Copa del Rey

După fluirel final, jucătorii Barcelonei au făcut, pe rând poze cu trofeul şi cu Lionel Messi, un nou moment emoţionant pentru căpitanul Barcelonei. Pentru el a fost al 35-lea trofeu cucerit alături de catalani.

Reclamă

După finala Copa del Rey, a urmat o perioadă nefastă pentru Barcelona. Catalanii au pierdut lupta la titlu și n-au reușit să-și învingă rivalele în meciurile directe (1-2 cu Real Madrid și 0-0 cu Atletico Madrid).

Lionel Messi și-a luat vacanță

În aceste condiții, Lionel Messi și-a luat vacanță cu o etapă înainte de finalul sezonului. Acesta nu va face parte din lotul lui Ronald Koeman pentru meciul cu Eibar.

Reclamă 4 / 0/3

Argentinianul i-a cerut lui Ronald Koeman să-l învoiască. Olandezul n-a stat pe gânduri și l-a trimis pe Messi acasă încă dinaintea antrenamentului de vineri, potrivit Mundo Deportivo.

Vestea le-a dat fiori fanilor Barcelonei. Lionel Messi nu și-a prelungit încă contractul cu Barcelona, iar aceștia se tem că argentinianul își negociază deja următoarea destinație.

Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9
mai
0:23
Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley
9
mai
0:00
Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică
23:53 FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak! 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 Vezi toate știrile
Citește și