Închide meniul

CSM Bucureşti e campioana României! Victorie la scor cu Universitatea Cluj şi titlul cu numărul 5 din istoria clubului

Antena Sport Publicat: 23 mai 2021, 12:45

Reclamă
CSM Bucureşti e campioana României! Victorie la scor cu Universitatea Cluj şi titlul cu numărul 5 din istoria clubului

Facebook CSM Bucureşti

CSM Bucureşti e campioana României

Fără Cristina Neagu, operată la genunchi, CSM Bucureşti şi-a luat revanşa în faţa Universităţii Cluj, singura echipă din campionat care a reuşit în acest sezon să ia un punct liderului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti e campioana României! Al cincilea titlu din palmares

CSM Bucureşti este lider neînvins, cu 76 de puncte, şi mai are două meciuri de disputat în acest sezon, în 30 şi 31 mai, cu echipele Dacia Mioveni şi SCM Craiova, în etapele 30 şi 28. În etapa a 29-a, CSM va ”sta”.

La distanţă de 15 puncte de Minaur, de pe locul secund, şi care joacă duminică, plus meciurile din ultimele trei etape, CSM Bucureşti nu mai poate pierde titlul naţional, al cincilea din palmaresul clubului, după cele din 2015, 2016, 2017, 2018.

În 2019, titlul a fost câştigat de SCM Râmnicu Vâlcea, iar sezonul trecut nu a fost acordat, din motive pandemice.

CSM Bucureşti e campioana României! Al cincilea titlu din palmares

Revenind la etapa a 27-a, aceasta mai programează, duminică, următoarele partide: Minaur Baia Mare – Dacia Mioveni, Dunărea Brăila – SCM Craiova, Măgura Cisnădie – SCM Râmnicu Vâlcea, CSM Slatina – SCM Gloria Buzău, HC Zalău – CSM Galaţi şi Rapid Bucureşti – Activ Ploieşti. Gloria Bistriţa a ”stat”.

Reclamă

Ultimele trei etape ale stagiunii se vor derula între 31 mai şi 3 iunie, la turneul de la Bucureşti.

Cristina Neagu s-a operat cu succes la genunchi

Cristina Neagu a făcut anunţul după CSM Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea 32-26. Starul liderului din Liga Naţională se va opera la genunchi şi nu va mai juca pentru „tigroaice” în acest sezon.

„Victorie importantă și suntem cu un pas mai aproape de titlu! Pentru mine a fost ultimul meci în acest sezon, întrucât mâine voi suferi o intervenție chirurgicală la genunchi. Sper ca operația să nu fie prea complicată și să mă intorc pe teren cât mai curând!„, a fost anunţul făcut de Cristina Neagu pe contul ei de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și