Închide meniul

CSM Bucureşti e campioana României! Victorie la scor cu Universitatea Cluj şi titlul cu numărul 5 din istoria clubului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 mai 2021, 12:45

CSM Bucureşti e campioana României! Victorie la scor cu Universitatea Cluj şi titlul cu numărul 5 din istoria clubului

Facebook CSM Bucureşti

CSM Bucureşti e campioana României

Fără Cristina Neagu, operată la genunchi, CSM Bucureşti şi-a luat revanşa în faţa Universităţii Cluj, singura echipă din campionat care a reuşit în acest sezon să ia un punct liderului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSM Bucureşti e campioana României! Al cincilea titlu din palmares

CSM Bucureşti este lider neînvins, cu 76 de puncte, şi mai are două meciuri de disputat în acest sezon, în 30 şi 31 mai, cu echipele Dacia Mioveni şi SCM Craiova, în etapele 30 şi 28. În etapa a 29-a, CSM va ”sta”.

La distanţă de 15 puncte de Minaur, de pe locul secund, şi care joacă duminică, plus meciurile din ultimele trei etape, CSM Bucureşti nu mai poate pierde titlul naţional, al cincilea din palmaresul clubului, după cele din 2015, 2016, 2017, 2018.

În 2019, titlul a fost câştigat de SCM Râmnicu Vâlcea, iar sezonul trecut nu a fost acordat, din motive pandemice.

CSM Bucureşti e campioana României! Al cincilea titlu din palmares

Revenind la etapa a 27-a, aceasta mai programează, duminică, următoarele partide: Minaur Baia Mare – Dacia Mioveni, Dunărea Brăila – SCM Craiova, Măgura Cisnădie – SCM Râmnicu Vâlcea, CSM Slatina – SCM Gloria Buzău, HC Zalău – CSM Galaţi şi Rapid Bucureşti – Activ Ploieşti. Gloria Bistriţa a ”stat”.

Reclamă

Ultimele trei etape ale stagiunii se vor derula între 31 mai şi 3 iunie, la turneul de la Bucureşti.

Cristina Neagu s-a operat cu succes la genunchi

Cristina Neagu a făcut anunţul după CSM Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea 32-26. Starul liderului din Liga Naţională se va opera la genunchi şi nu va mai juca pentru „tigroaice” în acest sezon.

„Victorie importantă și suntem cu un pas mai aproape de titlu! Pentru mine a fost ultimul meci în acest sezon, întrucât mâine voi suferi o intervenție chirurgicală la genunchi. Sper ca operația să nu fie prea complicată și să mă intorc pe teren cât mai curând!„, a fost anunţul făcut de Cristina Neagu pe contul ei de Facebook.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și