Închide meniul

Cristina Neagu s-a operat cu succes la genunchi. Mesajul transmis de starul de la CSM Bucureşti de pe patul de spital

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 mai 2021, 20:17

Cristina Neagu s-a operat cu succes la genunchi. Mesajul transmis de starul de la CSM Bucureşti de pe patul de spital

Cristina Neagu şi coechipierele de la CSM Bucureşti, eliminate din sferturile Ligii Campionilor

Esbjerg - CSM Bucureşti 27-27 / Hepta

UPDATE: Cristina Neagu a fost operată cu succes la genunchi. Cea mai valoroasă handbalistă din România a avut un mesaj pentru fani: „Totul a decurs bine!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Desemnată de trei ori cea mai bună handbalistă a planetei, Cristina Neagu este pregătită pentru o nouă intervenţie chirurgicală. Sportiva de 32 de ani dezvăluise luna trecută că nu va mai îmbrăca tricoul naţionalei României în 2021.

Cristina Neagu a făcut anunţul momentului după CSM Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea 32-26

Victorie importantă și suntem cu un pas mai aproape de titlu! Pentru mine a fost ultimul meci în acest sezon, întrucât mâine voi suferi o intervenție chirurgicală la genunchi. Sper ca operația să nu fie prea complicată și să mă intorc pe teren cât mai curând!„, a fost anunţul făcut de Cristina Neagu pe contul ei de Facebook.

Cristina Neagu a făcut anunţul momentului după CSM Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea 32-26. Nu îşi va mai putea ajuta coechipierele şi aşteaptă să vadă rezultatul operaţiei pe care o va suferi la genunchi.

CSM Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea 32-26. „Tigroaicele”, neînvinse în Liga Naţională

Echipa de handbal feminin CSM Bucureşti rămâne lider neînvins în Liga Naţională şi după confruntarea, din etapa a 25-a, cu SCM Râmnicu Vâlcea, de care a dispus, la turneul de la Sfântu Gheorghe, cu scorul de 32-26 (17-13).

Reclamă

În urma rezultatului, CSM Bucureşti conduce clasamentul cu 70 de puncte, urmată pe podium de Minaur Baia Mare, cu 61, şi de SCM Râmnicu Vâlcea, cu 57, anunţă news.ro.

Etapa a 25-a a înregistrat rezultatele: Gloria Bistriţa – Universitatea Cluj 28-22, Minaur Baia Mare – SCM Craiova 28-21, Rapid Bucureşti – Dacia Mioveni 36-21, Dunărea Brăila – Măgura Cisnădie 27-30, HC Zalău – Gloria Buzău 23-25, CSM Bucureşti – SCM Râmnicu Vâlcea 32-26.

Universitatea Cluj este retrogradată matematic după eşecul de joi, alături de Activ Ploieşti, care a ”stat” în această rundă. ”U” Cluj este singura echipă care a luat un punct liderului CSM Bucureşti în 25 de etape derulate până în prezent.

Reclamă 4 / 0/3

Etapele 26-27 se vor derula sâmbătă şi duminică, după care Liga Naţională programează ultimele trei etape ale sezonului între 17-20 iunie.

Recomandări
  • Cristina Neagu, nevoită să se opereze din nou
  • Anunţul făcut de starul de la CSM Bucureşti

A procedat bine Istvan Kovacs când l-a eliminat pe Araujo, în Barcelona - PSG?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:21 LIVE VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang e ACUM în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 12:52 Dennis Man şi-a decis viitorul! Unde va evolua românul din sezonul viitor 12:18 EXCLUSIV AS.ro LIVE„Gigi Becali nu e un mare antrenor” Motivul pentru care patronul FCSB-ului se va încununa campion în acest sezon! 12:00 Tabloul principal al Campionatului Mondial de Snooker! Neil Robertson va lipsi de la Crucible pentru prima oară în 20 de ani! 11:42 Fernando Alonso a dezvăluit ce l-a convins să rămână la Aston Martin: „Probabil e ultimul meu contract” 11:15 AS.ro LIVE | Dan Chilom a fost invitatul lui Dan Pavel. A jucat în Finlanda și are o școală de fotbal! 11:01 Ioan Andone a dat verdictul! Pe cine vede campioană sezonul următor: „A demonstrat” 10:51 Fanii lui Manchester City au găsit singurul vinovat pentru eliminarea din Champions League: „Prostul săptămânii” 10:22 Cristiano Ronaldo a câştigat procesul cu Juventus! Suma uriaşă pe care trebuie să o plătească „Bătrâna Doamnă” 9:53 FotoProteste incendiare la Bayern Munchen – Arsenal! Nimeni nu a scăpat de furia fanilor bavarezi: „Îşi mulg fanii ca pe vaci” Vezi toate știrile
Citește și