Închide meniul

Octavian Șovre s-a retras din arbitraj! „Nu mai aveam nicio motivație.” Cum a comentat incidentul cu autograful lui Haaland: „Nu regret nimic!”

Alexandru Ivan Publicat: 23 mai 2021, 14:34

Reclamă
Octavian Șovre s-a retras din arbitraj! „Nu mai aveam nicio motivație. Cum a comentat incidentul cu autograful lui Haaland: „Nu regret nimic!

captură BT Sport

Octavian Șovre s-a retras

Octavian Șovre s-a retras. Tușireul și-a anunțat decizia imediat după finala Cupei României, Astra – Universitatea Craiova 2-3. Șovre spera să oficializeze și la EURO 2020, însă planurile i-au fost date peste cap. Cu 21 de ani de experiență în Liga 1, acesta a ratat ultimul mare obiectiv al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Șovre s-a retras din arbitraj

”Mă încearcă sentimente de satisfacție și împlinire. Am avut 21 de sezoane în Liga 1. Vă spun sincer că motivație personală nu mai aveam. Știți foarte bine istoricul meu recent, aveam ca scop Euro 2020. Ulterior, din cauza pandemiei s-a amânat cu un an, n-am fost selecționat. Pentru mine, este un sfârșit”, a declarat Octavian Șovre, potrivit Pro Sport. 

Octavian Șovre a făcut parte din brigada lui Horațiu Feșnic pentru finala Cupei României. Până nu demult, acesta era de neclintit și din brigada lui Ovidiu Hațegan, alături de care a oficializat multe meciuri în cupele europene.

UEFA nu l-a mai chemat pe Șovre și la EURO 2020. În locul lui, Hațegan îl va avea la tușă pe Radu Ghinguleac.

Octavian Șovre, despre incidentul din Champions League: „Nu regret nimic”

Șovre nu are niciun resentiment față de celebrul incident când i-a cerut un autograf lui Erling Haaland.

Reclamă

„Am solicitat și eu jucătorului Haaland un autograf, probabil a fost un cumul de factori, cu meciul de la Paris (n.r. PSG – Istanbul BB, marcat de acuzațiile de rasism aduse lui Sebastian Colțescu) și UEFA a considerat că trebuie…

Nu regret că am cerut autograful. Cum am mai spus-o, am făcut asta și anterior, asta a fost să fie. A fost un gest nobil, dar, după cum bine știți, trăim într-o lume a regulilor pe care eu trebuia să le respect”, a încheiat Octavian Șovre.

La pauza meciului dintre City și Dortmund, în sferturile „Champions League”, arbitrul român i-a cerut un autograf atacantului Borussiei. Presa internațională a considerat intolerabil acest gest. Șeful arbitrilor UEFA chiar l-a criticat dur pe Octavian Șovre.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior s-a descoperit că arbitrul român a recurs la acel gest ca să doneze autograful unui centru umanitar.

 

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB Vezi toate știrile
Citește și