Închide meniul

Octavian Șovre s-a retras din arbitraj! „Nu mai aveam nicio motivație.” Cum a comentat incidentul cu autograful lui Haaland: „Nu regret nimic!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 23 mai 2021, 14:34

Octavian Șovre s-a retras din arbitraj! „Nu mai aveam nicio motivație. Cum a comentat incidentul cu autograful lui Haaland: „Nu regret nimic!

captură BT Sport

Octavian Șovre s-a retras

Octavian Șovre s-a retras. Tușireul și-a anunțat decizia imediat după finala Cupei României, Astra – Universitatea Craiova 2-3. Șovre spera să oficializeze și la EURO 2020, însă planurile i-au fost date peste cap. Cu 21 de ani de experiență în Liga 1, acesta a ratat ultimul mare obiectiv al carierei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Octavian Șovre s-a retras din arbitraj

”Mă încearcă sentimente de satisfacție și împlinire. Am avut 21 de sezoane în Liga 1. Vă spun sincer că motivație personală nu mai aveam. Știți foarte bine istoricul meu recent, aveam ca scop Euro 2020. Ulterior, din cauza pandemiei s-a amânat cu un an, n-am fost selecționat. Pentru mine, este un sfârșit”, a declarat Octavian Șovre, potrivit Pro Sport. 

Octavian Șovre a făcut parte din brigada lui Horațiu Feșnic pentru finala Cupei României. Până nu demult, acesta era de neclintit și din brigada lui Ovidiu Hațegan, alături de care a oficializat multe meciuri în cupele europene.

UEFA nu l-a mai chemat pe Șovre și la EURO 2020. În locul lui, Hațegan îl va avea la tușă pe Radu Ghinguleac.

Octavian Șovre, despre incidentul din Champions League: „Nu regret nimic”

Șovre nu are niciun resentiment față de celebrul incident când i-a cerut un autograf lui Erling Haaland.

Reclamă

„Am solicitat și eu jucătorului Haaland un autograf, probabil a fost un cumul de factori, cu meciul de la Paris (n.r. PSG – Istanbul BB, marcat de acuzațiile de rasism aduse lui Sebastian Colțescu) și UEFA a considerat că trebuie…

Nu regret că am cerut autograful. Cum am mai spus-o, am făcut asta și anterior, asta a fost să fie. A fost un gest nobil, dar, după cum bine știți, trăim într-o lume a regulilor pe care eu trebuia să le respect”, a încheiat Octavian Șovre.

La pauza meciului dintre City și Dortmund, în sferturile „Champions League”, arbitrul român i-a cerut un autograf atacantului Borussiei. Presa internațională a considerat intolerabil acest gest. Șeful arbitrilor UEFA chiar l-a criticat dur pe Octavian Șovre.

Reclamă 4 / 0/3

Ulterior s-a descoperit că arbitrul român a recurs la acel gest ca să doneze autograful unui centru umanitar.

 

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 LIVE VIDEOLamia – PAOK 1-0 este acum în AntenaPLAY. Lovitură de teatru! Echipa lui Răzvan Lucescu a primit gol în minutul 45+4 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:55 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe de start 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid Vezi toate știrile
Citește și