Închide meniul

FCSB, CFR şi Craiova, front comun împotriva FRF! Gigi Becali: „Am vorbit cu «Adrian Copilul Minune» şi Rotaru! Toţi fac ca mine!”

Publicat: 23 mai 2021, 22:52 / Actualizat: 24 mai 2021, 0:11

Reclamă
FCSB, CFR şi Craiova, front comun împotriva FRF! Gigi Becali: „Am vorbit cu «Adrian Copilul Minune» şi Rotaru! Toţi fac ca mine!

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via hepta

Probleme pentru Gigi Becali! FCSB poate fi dată în judecată din cauza transferului lui Bogdan Miron

FCSB, CFR şi Craiova fac front comun împotriva FRF. Gigi Becali este mai decis ca niciodată să boicoteze regula U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB, CFR şi Craiova fac front comun împotriva FRF: „Eu sunt Becali, când dau un telefon, toţi fac ca mine

Patronul FCSB pregăteşte o adevărată revoluţie în fotbalul românesc. Gigi Becali a stat de vorbă cu mai multe cluburi, printre care se numără rivalele CFR Cluj şi Universitatea Craiova, şi anunţă că regula U21 se apropie de final.

„Mă pui să joc cu doi copii U21 în teren? Începem meciul şi nu punem niciunul. Am vorbit cu 5-6 echipe. Am vorbit cu CFR, cu Craiova, cu Rotaru. Am vorbit cu ăsta, „Copilul Minune”, Adrian Copilul Minune sau cum îl cheamă? Am vorbit cu Copilu, de la CFR. Eu sunt Becali, când dau un telefon, toţi fac ca mine”, a spus Gigi Becali la Realitatea Sportivă.

Gigi Becali negociază cu un alt antrenor, după ce a fost refuzat de Marius Şumudică
Hepta

Valeriu Iftime se alătură revoluției lui Gigi Becali

Patronul lui FCSB s-a plâns că FRF vrea să înăsprească regula și să forțeze echipele să-l țină cel puțin 45 de minute în teren pe cel de-al doilea jucător sub 21 de ani. A fost pictura care a umplut paharul pentru conducătorii din Liga 1. Valeriu Iftime se alătură revoluţiei lui Becali.

„E o discuție între cluburile private, cu interese clare, și FRF, care vrea să promoveze forțat tinerii. Dar când e vorba de bani privați, trebuie să te gândești la anumite metode de compensare, trebuie să spui «Jucați cu doi copii, dar vă dau 1 milion de euro pe an». Afară nu se întâmplă asta. Există o limită a bunului simț. FRF ar putea cere un fotbalist U23, pentru a da continutate celor care nu mai sunt eligibili pentru regula U21”, a tunat Valeriu Iftime, la Pro X.

Reclamă

Ce presupune regula U21 din Liga 1

În prezent, regula U21 obligă cluburile să aibă în primul „11” cel puțin doi jucători care se încadrează în categoria de vârstă.

Unul dintre ei trebuie să rămână în teren toate cele 90 de minute, dar nu este specificat vreun timp și pentru cel de-al doilea. Cluburile au „driblat” regula schimbând al doilea jucător U21 după numai câteva minute sau secunde.

Singurele formații care nu au sfidat regula U21 sunt FCSB, Chindia, FC Voluntari și Viitorul. Croitoru a făcut „dribling” pe lângă regulă sacrificându-și propriul fiu.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:40 LIVE TEXTUTA – FCU Craiova 2-0. Luckassen şi Pop au marcat, iar oltenii lui Mititelu sunt lanterna clasamentului! 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! 17:51 „Pitbull” Tony da Silva, euforic după victoria cu Hermannstadt: „Muream pe teren, mușcam din adversar”! Ce a spus de Măldărăşanu 17:49 „Nu mă interesează nicio speculație” Marius Măldărășanu a făcut scandal la interviu după Hermannstadt – Poli Iași 0-1! 17:08 „E de la țară!” Gigi Corsicanu, atac total la adresa lui Paul Iacob! Nu l-a uitat, după ce a vrut să bată un fan 17:08 Poli Iaşi, victorie uriaşă cu Hermannstadt în lupta pentru rămânerea în Liga 1! Dinamo, foarte aproape de retrogradare 16:25 „S-a rupt orice legătură!” Alex Băluță s-a certat cu Alexandru Mitriță! Dezvăluirea surprinzătoare a jucătorului de la FCSB 16:13 Siyabonga Ngezana a dezvăluit care a fost cel mai greu moment din cariera lui: „Mă urmăreşte, încă doare” 15:42 EXCLUSIVDarius Olaru vrea să joace cu FCSB pe Ghencea, în cupele europene: „A fost o atmosferă extraordinară” Vezi toate știrile
Citește și