Închide meniul

Valeriu Iftime se alătură revoluției lui Gigi Becali: „Suntem hotărâți să nu jucăm!” FCSB și Botoșani atacă Federația împreună: „Ca la români!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 22 mai 2021, 14:28

Valeriu Iftime se alătură revoluției lui Gigi Becali: „Suntem hotărâți să nu jucăm! FCSB și Botoșani atacă Federația împreună: „Ca la români!

Valeriu Iftime, mesaj pentru Gigi Becali

Hepta

Iftime se alătură revoluției lui Gigi Becali. Patronul lui FCSB s-a plâns că FRF vrea să înăsprească regula și să forțeze echipele să-l țină cel puțin 45 de minute în teren pe cel de-al doilea jucător sub 21 de ani. A fost pictura care a umplut paharul pentru conducătorii din Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Iftime se alătură revoluției lui Gigi Becali. FCSB și FC Botoșani atacă împreună regula U21

„E o discuție între cluburile private, cu interese clare, și FRF, care vrea să promoveze forțat tinerii. Dar când e vorba de bani privați, trebuie să te gândești la anumite metode de compensare, trebuie să spui «Jucați cu doi copii, dar vă dau 1 milion de euro pe an». Afară nu se întâmplă asta. Există o limită a bunului simț. FRF ar putea cere un fotbalist U23, pentru a da continutate celor care nu mai sunt eligibili pentru regula U21”, a tunat Valeriu Iftime, la Pro X.

În prezent, regula U21 obligă cluburile să aibă în primul „11” cel puțin doi jucători care se încadrează în categoria de vârstă. Unul dintre ei trebuie să rămână în teren toate cele 90 de minute, dar nu este specificat vreun timp și pentru cel de-al doilea. Cluburile au „driblat” regula schimbând al doilea jucător U21 după numai câteva minute sau secunde.

Citește și:

Dar Federația vine abuziv și nu ne ascultă! Noi cerem VAR, iar cei de acolo tac și merg mai departe. Ignorarea drepturilor și filozofiilor cluburilor private va fi taxată! Gigi Becali a propus să nu jucăm, ca să vedem ce o să se întâmple. Suntem hotărâți să nu jucăm! Mesajul a fost trimis și cred că va fi ascultat de Federație. În caz contrar, va ieși talmeș-balmeș. Fiecare cu treaba lui, ca la români„, a adăugat Valeriu Iftime.

Singurele formații care nu au sfidat regula U21 sunt FCSB, Chindia, FC Voluntari și Viitorul. Croitoru a făcut „dribling” pe lângă regulă sacrificându-și propriul fiu.

Reclamă

„Nu mă forța pe mine să înnebunesc pe banii mei, să fac ce vrea FRF! Am interesul meu, cu ce jucători vreau eu, astfel încât să câștig cât mai multe meciuri și să fac puncte!”, a încheiat Valeriu Iftime.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
Vezi toate știrile
Citește și