Închide meniul
Foto

Ianis Hagi se simte excelent pe toate planurile. „Stau bine cu dragostea”. Cum arată Elena, iubita tânărului de 22 de ani

Iulian Focșăneanu Publicat: 25 mai 2021, 12:05 / Actualizat: 25 mai 2021, 15:08

Reclamă
Ianis Hagi se simte excelent pe toate planurile. „Stau bine cu dragostea”. Cum arată Elena, iubita tânărului de 22 de ani

Profimediaimages

Ianis Hagi

Stau bine cu dragostea. Sunt tânăr. Importantă e și viața privată, dar vreau s-o țin departe. Părerea mea este că partea aceasta o gestionez bine. Vedem în viitor ce va mai fi„, a declarat Ianis Hagi pentru digisport.ro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi se simte excelent pe toate planurile. Cum arată iubita internaţionalului român

Potrivit prosport.ro, jucătorul de 22 de ani trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o tânără de origine aromână. Elena locuieşte în Constanţa, iar relaţia ei cu Ianis este cât se poate de serioasă.

Cei doi îndrăgostiţi s-au ferit să se mute împreună. Acest pas îl vor face abia după ce Elena îşi termină studiile. Tatăl ei este un afacerist din Constanţa şi şi-a dat deja acordul cu această relaţie.

Ea este iubita lui Ianis Hagi / Captură prosport.ro
Ea este iubita lui Ianis Hagi / Captură prosport.ro

Ianis Hagi a fost deseori vizitat, la Glasgow, de iubita lui. Fiul lui Gică Hagi a revenit în ţară după ce a fost desemnat cel mai bun tânăr jucător din campionatul Scoţiei.

Ianis Hagi a vorbit despre viitorul său. „Este pe mâini bune”

Ianis Hagi încă nu ştie dacă va continua la Rangers. Mijlocaşul de 22 de ani al campioanei Scoţiei a stârnit un interes uriaş după ce a fost unul dintre cei mai buni jucători ai lui Steven Gerrard într-un sezon istoric.

Reclamă
Reclamă 4

Internaţionalul român este dorit de Sevilla şi Lazio, dar are o clauză de reziliere de 20 de milioane de euro. Ianis asigură că stă departe de zvonurile care au apărut şi că impresarii săi se ocupă de un posibil transfer. Ianis Hagi se simte excelent pe toate planurile.

Momentan sunt în vacanţă. Sunt fericit pentru că sunt într-un club imens, în care se cere zi de zi să câştigi. Sunt la un club în care poţi să creşti foarte mult, în care să te obişnuieşti cu victoriile şi trofeele. Viitorul meu…cred că cel mai bine e să vorbiţi cu clubul, cu impresarii. Avem un plan construit de când am început să vorbesc cu impresarii.

Sunt foarte liniştit, atât timp cât ştiu că tot ce depinde de mine…să fiu sănătos, să joc bine. Cred că e ceva bun pentru un club ca Rangers, care vrea să crească şi să însemne în Europa ce însemna acum 20-30 de ani.

Reclamă

Viitorul meu este, după părerea mea, în mâini bune. Este de datoria lor să aibă griji de el, cât timp eu performez pe teren„, a declarat Ianis Hagi.

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și