Închide meniul

Cristiano Ronaldo: „Mi-am atins obiectivul în Italia!” Anunţul făcut de starul lui Juventus

Reclamă

Antena Sport Publicat: 25 mai 2021, 13:38

Cristiano Ronaldo: „Mi-am atins obiectivul în Italia! Anunţul făcut de starul lui Juventus

Profimediaimages

Cristiano Ronaldo: Mi-am atins obiectivul în Italia!

„Viaţa şi cariera unui jucător de top are suişuri şi coborâşuri. An după an, întâlnim echipe fantastice, cu jucători extraordinari care au obiective ambiţioase. Trebuie să dăm totul pentru a ne menţine la un nivel excelent.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cristiano Ronaldo: Mi-am atins obiectivul în Italia! Anunţul făcut de starul lui Juventus

Anul acesta nu am putut câştiga titlul în Serie A, îi felicit pe cei de la Inter care au meritat titlul. Totuşi, trebuie să facem un inventar cu ce am câştigat în acest sezon cu Juventus, colectiv şi individual. Supercupa Italiei, Cupa Italiei, titlul de golgheter m-au umplut de fericire. Ştiu cât de greu sunt de obţinut în Italia.

Cu aceste realizări, am atins obiectivele pe care mi le-am setat când am venit în Italia: să câştig titlul, Cupa şi Supercupa Italiei şi să fiu cel mai bun jucător din campionat, dar şi golgheterul din Serie A. Asta într-un campionat plin de jucători extraordinari, de cluburi uriaşe care au cultură fotbalistică.

Am mai spus asta, eu nu alerg după recorduri, ele mă urmăresc pe mine. Pentru cei care nu înţeleg ce vreau să spun, e foarte simplu: fotbalul e un joc colectiv, dar realizările individuale sunt cele care ajută echipele să-şi atingă obiectiele (…). Sunt foarte mândru de ceea ce am realizat: campion în Anglia, Spania şi Italia, câştigător al Cupei în Anglia, Spania şi Italia, câştigător al Supercupei în Anglia, Spania şi Italia, cel mai bun jucător în Anglia, Spania şi Italia, cel mai bun marcator în Anglia, Spania şi Italia. Peste 100 de goluri pentru un club din Anglia, Spania şi Italia.

Nimic nu se compară cu sentimentul să ştiu că mi-am pus amprenta în ţările în care am jucat şi că le-am adus bucurie fanilor cluburilor pe care le-am reprezentat. Pentru asta muncesc, asta mă emoţionează şi asta voi urmări până în ultima zi a carierei mele. Le mulţumesc tuturor care au luat parte în această călătorie. Rămânem împreună!”, a scris Ronaldo pe Facebook.

Reclamă

Cristiano Ronaldo, performanță uluitoare

Deși a împlinit 36 de ani, Cristiano Ronaldo continuă să doboare record după record. Starul portughez a înscris 30 de goluri în acest sezon de Serie A și a devenit golgheterul campionatului.

Cristiano Ronaldo a mai câștigat titlul de cel mai bun marcator atât în Spania, cât și în Anglia. Portughezul a devenit astfel singurul jucător din istoria fotbalului care este golgheter în 3 din cele 5 campionate de top din Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Juventus a plătit 100 de milioane de euro ca să-l aducă pe Cristiano Ronaldo de la Real Madrid, în 2018. Cota portughezului a scăzut între timp la doar 50 de milioane, dar acesta rămâne unul dintre cei mai buni jucători din lume la ora actuală.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist 8:22 Dan Petrescu are un contract record la CFR Cluj! Anunţul făcut de Neluţu Varga: „Nu se compară nimeni cu el” 8:14 John Higgins, uriaş la Campionatul Mondial de snooker! E în sferturi după o revenire memorabilă în decisiv. Tabloul complet 7:37 VIDEOBogdan Lobonţ, lăsat cu mâna întinsă de Cristi Săpunaru. Moment ruşinos pentru antrenor, după Rapid – Craiova 1-2 0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” Vezi toate știrile
Citește și