Închide meniul

EXCLUSIV | Ca la noi la nimeni! Campioni fără bani și fără antrenor! Situație incredibilă la CFR Cluj

Antena Sport Publicat: 26 mai 2021, 15:37

Reclamă
EXCLUSIV | Ca la noi la nimeni! Campioni fără bani și fără antrenor! Situație incredibilă la CFR Cluj

CFR Cluj -Lincoln Red Imps

Foto: SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Campioni fără bani și fără antrenor! Din informațiile AS.ro, jucătorii celor de la CFR nu și-au primit banii de trei luni de zile. Din câte se pare, acesta este și unul dintre motivele pentru care Edi Iordănescu a decis să plece de la echipă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campioni fără bani și fără antrenor

Jucătorii de la CFR au fost motivați de Edi Iordănescu să joace până la finalul campionatului. Din informațiile AS.ro, aceștia se află la limita răbdării și dacă nu-și vor primi banii în cel mai scurt timp, ar putea să își depună memorii.

Nu este pentru prima dată când cei de la CFR au probleme financiare. S-a întâmplat asta și în zezonul trecut. Mai mult, din informațiile AS.ro, jucătorii nu și-au primit încă nici prima pentru câștigarea Ligii 1 în sezonul precedent.

Edi Iordănescu a plecat de la CFR

Edi Iordănescu a plecat de la CFR, după ce a reușit să câștige campionatul și Supercupa. Tehnicianul nu duce însă lipse de oferte, fiind dorit în mai multe campionate din lume. Cu Edi Iordănescu pe bancă, CFR Cluj a câştigat 20 dintre cele 29 de meciuri. În primul mandat la echipă, fiul lui Anghel Iordănescu a fost demis după numai trei partide.

Edi Iordănescu ar avea pe masă o ofertă consistentă de la arabi. El şi staff-ul său ar avea un salariu salariu anual de 1,5 milioane de dolari, la care s-ar adăuga bonusuri.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 „E numărul 1 de departe” Marius Șumudică știe cine trebuie să apere poarta României la EURO! Mesaj direct pentru Edi Iordănescu 11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! Vezi toate știrile
Citește și