Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vivi Răchită, la momentul dezvăluirilor! Cum a fost deturnat de Steaua, din drumul spre Rapid. Cum a fost dat afară de Becali: ”Vorbești la telefon cu Pițurcă!”

Silviu Corneanu Publicat: 27 mai 2021, 15:27

Reclamă
EXCLUSIV AS.ro LIVE | Vivi Răchită, la momentul dezvăluirilor! Cum a fost deturnat de Steaua, din drumul spre Rapid. Cum a fost dat afară de Becali: ”Vorbești la telefon cu Pițurcă!”

AS.ro

Vivi Răchită, la momentul dezvăluirilor

Vivi Răchită, la momentul dezvăluirilor! În 1996, după un amical cu Rapid, giuleștenii au decis să-l transfere pe Răchită, de la Petrolul. Toate bune și frumoase. A doua zi, fostul fundaș pleca spre antrenamentul celor de la Rapid, dar pe drum s-a întâlnit cu președintele clubului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vivi Răchită, la momentul dezvăluirilor!

Conducătorul de la Petrolul i-a transmis să nu se mai ducă spre 23 august, acolo unde se antrenau giuleștenii, pentru că l-au vîndut la Steaua. Totul s-a întâmplat la un restaurant aflat la ieșirea din Ploiești, iar Răchită a aflat întâmplător de mutare.

M-au vândut la Rapid. În 1996, am jucat un amical cu Rapid. Mircea Rădulescu era antrenor la ei. M-a anunțat președintele că am fost vândut la Rapid, iar după amiază trebuia să mă prezint la Rapid. Termin antrenamentul de dimineață, dau o bere la băieți, iar după amiază să plec de la Ploișeti la 23 august.

Când să ies din Ploiești am văzut mașina lui Bercea, care era președinte acolo, erau la un restaurant la ieșire. Am oprit mașina, am salutat, și i-am întrebat ce fac. M-au întrebat unde mă duc. Eu le-am zis că mă duc la antrenament.

Vezi că nu te mai duci la Rapid, te duci la Steaua. Aseară ne-am înțeles cu Rapid, dar azi ne-am înțeles cu Steaua. Nu te mai duci la Rapid. Dacă nu vedeam mașina, mă duceam la antrenament la Rapid, îmi luasem ghetele, tot”, a povestit Vivi Răchită la AS.ro LIVE.

Reclamă

Vivi Răchită a fost dat afară de la Steaua de Gigi Becali

Răchită a dezvăluit la AS.ro LIVE cum a fost dat afară de la Steaua, de Gigi Becali, pentru că vorbea la telefon cu Victor Pițurcă. Mihai Stoica a fost cel care i-a transmis asta patronului, conform fostului fundaș central.

După un meci, mă uit la televizor și-l văd pe Gigi că zicea de mine, dar eu nu greșisem la niciun gol. A doua zi, dimineața, mă duc direct la birou la el: băi, cum îți permiți? Mi-a zis că a zis și el așa la TV. Că i-a zis MM că ar fi mai bine să joace Ghionea, că e mai tânăr, că eu oricum vorbesc cu Pițurcă la telefon.

Reclamă 4 / 0/3

Noi aveam cartelele de la club. I-am zis că vorbim cu toții cu Pițurcă, cum să nu vorbim, a fost antrenorul nostru până acum. I-am zis că nu plec de la echipă, doar la iarnă. Stau aici și îmi dai banii. Zenga îmi spunea pe față că vrea să mă bage, dar nu-l lasă Gigi”, a dezvăluit Răchită la AS.ro LIVE.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:22 U Cluj a realizat un transfer înainte de finalul sezonului! Prima întărire pentru Ioan Ovidiu Sabău 19:58 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out înaintea ultimei etape 19:46 „O să ajung în București!” Jose Mourinho, mesaj fabulos pentru Gică Popescu! Ce i-a transmis „The Special One” 19:40 UTA – FCU Craiova 3-1. Oltenii lui Mititelu sunt pe ultimul loc în Liga 1! UTA e campioana play-out-ului 19:31 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei. Echipele de start 19:25 Florin Prunea, verdict despre corectitudinea meciului Hermannstadt – Poli Iași 0-1! Ce a spus despre șansele lui Dinamo 19:08 FotoDaniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc” 18:58 „Îmi doresc asta” Valentin Mihăilă, anunț important despre viitorul său după ce Parma a promovat în Serie A! Unde va juca românul 18:41 „Are experiență!” Propunere surpriză pentru postul de antrenor de la Rapid! Sfat important pentru Dan Șucu 18:25 Sponsorul lui Dinamo, acuzaţii teribile după ce „câinii” au ajuns aproape de Liga 2: „A fost o tentativă de puci în vestiar”! Vezi toate știrile
Citește și