Închide meniul
Foto

Cum arată nepoata de 20 de ani a lui Conor McGregor! Luptătorul i-a făcut un cadou de 100.000 de dolari

Florian Ceafalău Publicat: 1 iunie 2021, 19:14

Reclamă
Cum arată nepoata de 20 de ani a lui Conor McGregor! Luptătorul i-a făcut un cadou de 100.000 de dolari

Profimedia & Instagram Taylor McGregor

Cum arată nepoata de 20 de ani a lui Conor McGregor și ce cadou scump i-a făcut de ziua ei.

Cum arată nepoata de 20 de ani a lui Conor McGregor? Presa din UK a postat imagini cu aceasta, după ce luptătorul i-a făcut o surpriză. Conor McGregor i-a făcut un cadou impresionant nepoatei sale, Taylor McGregor, în ziua în care aceasta a împlinit 20 de ani. Tânăra irlandeză a fost surprinsă cu un Range Rover nou nouț, o mașină care valorează în jur de 100.000 de dolari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Am primit mașina visurilor mele la 20 de ani. Conor McGregor îți mulțumesc că mă iei cu tine în această aventură nebună și îți mulțumesc pentru tot ce faci pentru mine”, a scris Taylor pe conturile sale de socializare.

McGregor se pregătește de meciul din iulie

Conor McGregor și Dustin Poirier se luptă iar în luna iulie, după meicul din ianuarie când americanul l-a făcut KO pe irlandez pentru prima dată în cariera acestuia. Cei doi se antrenează din greu și vor să își tranșeze definitiv duelul, scorul între ei fiind 1-1 în acest moment.

Dacă Poirier se antrenează ca de obicei la el acasă, Conor a ales Dubai. Acesta este tratat regește de șeici, având parte de multe privilegii, începând de la casă, mașini, yachturi, până la gărzi de corp speciale, ce îl urmăresc peste tot. Mai mult, Conor a ales ca soția sa să nască cel de-al treilea copil al familiei la Dubai, semn că se simte ca acasă în Emirate.

Cum arată nepoata de 20 de ani a lui Conor McGregor!

Taylor McGregor este o tânără de 20 de ani, ce este o apropiata a familiei lui Conor. Aceasta este napoata sa și este printre puținele rude ale irlandezului ce sunt răsfățate de acesta. Deși are sute de milioane de dolari avere, Conor nu face un obicei din a împărți bani neamului din care face parte.

Reclamă

Tânăra Taylor are însă mai multe imagini postate la diferite evenimente ale familiei, fiind foarte apropiata cu soția lui Conor, Dee Devlin.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și