Închide meniul

Obiectiv uriaş al lui Şumudică la CFR! Anunţul făcut de conducerea din Gruia. „E realizabil”

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2021, 9:43

Reclamă
Obiectiv uriaş al lui Şumudică la CFR! Anunţul făcut de conducerea din Gruia. „E realizabil

Revoluția lui Marius Șumudică la CFR Cluj

Profimedia

„Sper să fie o alegere perfectă, asta deoarece avem obiective foarte mari! Urmează o perioadă plină de emoții și ambiții mari. Eu zic să așteptăm să semneze! Nu mai e mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Obiectiv uriaş al lui Şumudică la CFR!

Calificarea în grupele Ligii Campionilor chiar e un obiectiv realizabil pentru CFR Cluj. Ambițiile noastre sunt foarte mari, vă subliniez asta”, a spus Gadola, citat de prosport.ro.

Antrenorul de 50 ani este ademenit cu un salariu uriaş şi va încasa o avere dacă performanțele sale în Gruia sunt pe măsură. Şumi va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună. În comparație, fostul antrenor, Edi Iordănescu, primea cu 5.000 de euro mai puțin!

Detaliile contractului lui Șumudică cu CFR Cluj

Neluțu Varga, patronul echipei din Gruia, pune la bătăie o primă uriașă pentru câștigarea titlului: 100.000 de euro. De notat că și Gigi Becali i-a propus lui Șumudică aceeași primă de titlu, însă conducătorul lui FCSB a fost refuzat.

În plus, ardelenii îi pregătesc recompense consistente lui Șumudică dacă va reuși să ducă echipa în grupele Europa League. În cazul în care va ajunge cu CFR Cluj la masa bogaţilor Europei, în grupele Champions League, Șumudică va da o adevărată lovitură financiară. În conturi îi va intra o sumă record.

Reclamă

Marius Șumudică l-a refuzat pe Gigi Becali

Antrenorul care este pe cale să semneze cu CFR Cluj a fost aproape să ajungă chiar pe banca rivalilor ardelenilor, FCSB. Deși bătuse inițial palma cu Gigi Becali, „Șumi” s-a răzgândit în ultimul moment.

„El a zis că vine cu staff-ul lui, patru persoane. Eu am zis că nu îl dau afară pe Neubert. Ne-am rugat de el să îl luăm, s-a certat şi cu Reghecampf. El a spus: ‘Bine Gigi, nu mai vin’. Hai noroc!”, a declarat Gigi Becali în momentul în care au picat negocierile cu Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce privește contractul pe care Gigi Becali i l-a oferit lui Șumudică, oferta a fost similară cu ce îi oferă CFR Cluj acum. Avea o clauză de reziliere care l-ar fi ţinut „legat” de gruparea roş-albastră!

„I-am propus un contract bun. Ia 500.000 pentru Champions League, 200.000 pentru Europa League. 25.000 dacă intră în Conference League. Adică 20.000 pe lună plus încă cinci dacă intră în Conference. Să semneze, e un milion dacă reziliază”, a declarat Gigi Becali, în momentul negocierilor cu Marius Șumudică.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:30 Slovenia – România LIVE VIDEO (13:30, AntenaPLAY), la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” Vezi toate știrile
Citește și