Închide meniul

Obiectiv uriaş al lui Şumudică la CFR! Anunţul făcut de conducerea din Gruia. „E realizabil”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 iunie 2021, 9:43

Obiectiv uriaş al lui Şumudică la CFR! Anunţul făcut de conducerea din Gruia. „E realizabil

Revoluția lui Marius Șumudică la CFR Cluj

Profimedia

„Sper să fie o alegere perfectă, asta deoarece avem obiective foarte mari! Urmează o perioadă plină de emoții și ambiții mari. Eu zic să așteptăm să semneze! Nu mai e mult.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Obiectiv uriaş al lui Şumudică la CFR!

Calificarea în grupele Ligii Campionilor chiar e un obiectiv realizabil pentru CFR Cluj. Ambițiile noastre sunt foarte mari, vă subliniez asta”, a spus Gadola, citat de prosport.ro.

Antrenorul de 50 ani este ademenit cu un salariu uriaş şi va încasa o avere dacă performanțele sale în Gruia sunt pe măsură. Şumi va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună. În comparație, fostul antrenor, Edi Iordănescu, primea cu 5.000 de euro mai puțin!

Detaliile contractului lui Șumudică cu CFR Cluj

Neluțu Varga, patronul echipei din Gruia, pune la bătăie o primă uriașă pentru câștigarea titlului: 100.000 de euro. De notat că și Gigi Becali i-a propus lui Șumudică aceeași primă de titlu, însă conducătorul lui FCSB a fost refuzat.

În plus, ardelenii îi pregătesc recompense consistente lui Șumudică dacă va reuși să ducă echipa în grupele Europa League. În cazul în care va ajunge cu CFR Cluj la masa bogaţilor Europei, în grupele Champions League, Șumudică va da o adevărată lovitură financiară. În conturi îi va intra o sumă record.

Reclamă

Marius Șumudică l-a refuzat pe Gigi Becali

Antrenorul care este pe cale să semneze cu CFR Cluj a fost aproape să ajungă chiar pe banca rivalilor ardelenilor, FCSB. Deși bătuse inițial palma cu Gigi Becali, „Șumi” s-a răzgândit în ultimul moment.

„El a zis că vine cu staff-ul lui, patru persoane. Eu am zis că nu îl dau afară pe Neubert. Ne-am rugat de el să îl luăm, s-a certat şi cu Reghecampf. El a spus: ‘Bine Gigi, nu mai vin’. Hai noroc!”, a declarat Gigi Becali în momentul în care au picat negocierile cu Şumudică.

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce privește contractul pe care Gigi Becali i l-a oferit lui Șumudică, oferta a fost similară cu ce îi oferă CFR Cluj acum. Avea o clauză de reziliere care l-ar fi ţinut „legat” de gruparea roş-albastră!

„I-am propus un contract bun. Ia 500.000 pentru Champions League, 200.000 pentru Europa League. 25.000 dacă intră în Conference League. Adică 20.000 pe lună plus încă cinci dacă intră în Conference. Să semneze, e un milion dacă reziliază”, a declarat Gigi Becali, în momentul negocierilor cu Marius Șumudică.

Recomandări
  • Marius Şumudică va semna cu CFR Cluj
  • Edi Iordănescu şi-a anunţat deja demisia

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
Vezi toate știrile
Citește și