Închide meniul

Gigi Becali îl poate pierde pe Bogdan Stancu! Curg ofertele pentru atacantul dorit la FCSB

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2021, 18:11

Reclamă
Gigi Becali îl poate pierde pe Bogdan Stancu! Curg ofertele pentru atacantul dorit la FCSB

Profimedia

Bogdan Stancu este dorit de dorit în Turcia

Bogdan Stancu poate rămâne în Turcia, deşi Gigi Becali îl vrea la FCSB. Stancu a devenit este liber de contract, după ce contractul său cu Genclerbirligi a expirat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bogdan Stancu nu duce lipsă de oferte, deşi are 33 de ani. Beclai îl vrea în Liga 1 să aducă titlul la FCSB. Stancu, care s-a retras de la naţionala României, poate rămâne în Turcia. Presa turcă a dezvăluit numele celor două echipe care îl vor.

Bogdan Stancu poate rămăne în Turcia. Două echipe au pus ochii pe el

Bogdan Stancu, al cărui contract cu Gençlerbirliği a expirat, mai are doi pretendenți. Altay și Giresunspor din Super Lig, sunt aspiranți la Bogdan Stancu, care este dorit și de Steaua București (n.r. – FCSB).
Stancu a atras atenția mai ales prin prestația sa din ultimele meciuri ale sezonului.

Atacantul de 33 de ani a jucat la Galatasaray, Bursaspor, Orduspor și, în cele din urmă, la Gençlerbirliği în Turcia. A marcat 85 de goluri și a făcut 34 de pase decisive în 264 de meciuri din Superliga”, scriu cei de la yurtspor.com.

Gigi Becali îl vrea şi pe Bogdan Stancu

Gigi Becali îl vrea şi pe Bogdan Stancu! Atacantul lui Gencler ar putea semna în curând cu FCSB.

Reclamă

Gigi Becali a recunoscut tratativele. „Da, e posibil, dar el are contract până pe 15 iunie. Nu putem spune mai multe, nu are voie”, a spus Gigi Becali pentru AntenaSport.

În vârstă de 33 de ani, Bogdan Stancu are 33 de ani şi este cotat la 450.000 de euro de transfermarkt.de.

Bogdan Stancu a mai jucat în tricoul roş-albaştrilor între 2008 şi 2011. Gigi Becali a încasat o sumă uriaşă în schimbul lui Stancu. Acesta a fost cedat pentru 5 milioane de euro la Galatasaray.

Reclamă 4 / 0/3

În actualul sezon, el a marcat 7 goluri pentru Genclerbirligi în eşalonul secund din Turcia, reuşind să ofere şi 3 pase de gol.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” 14:46 Mihai Stoica, explicaţie total neaşteptată! Motivul pentru care numărul 27 va fi trecut pe tricourile campioanei FCSB 14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four Vezi toate știrile
Citește și