Închide meniul

„Bineînțeles, facem petrecere, s-a terminat!” Gabi Tamaş, discurs fabulos după ce a salvat-o pe Voluntari. Reacţie de milioane când a fost întrebat de retragere: „Vreţi să mă chemaţi la naţională?””

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2021, 22:56

Reclamă
„Bineînțeles, facem petrecere, s-a terminat! Gabi Tamaş, discurs fabulos după ce a salvat-o pe Voluntari. Reacţie de milioane când a fost întrebat de retragere: „Vreţi să mă chemaţi la naţională?

Gabriel Tamaş, reacţie genială după meciul de retragere al lui Adrian Mutu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gabriel Tamaş a evitat să dea un răspuns concret când a fost întrebat de retragerea din fotbal. fundaşul de 37 de ani a spus că va lua o decizie după o discuţie cu cei din club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta este problema mea, o voi discuta cu clubul. Vreți să mă chemați la națională? De ce e interesant? Îmi faceți vreun contract la televiziune? Mă bucur foarte mult că sunt alături de mine și mă susțin. Nu știu. Acum am terminat cu bine, stresul s-a dus și vom discuta zilele acestea soarta mea. Dacă voi pleca, dacă voi române, vedem„, a spus Tamaş, care a anunţat o mare petrecere după ce Voluntari s-a salvat de la retrogradare.

Când am venit la echipă, eram într-o situatţie dificilă. Toţi ne dădeau retrogradaţi. Ne bucurăm că am rămas în Liga 1. Nu ştiu dacă a fost uşor, greu. Bineînțeles, facem petrecere, s-a terminat! Luăm vacanță, nu? Eu am retrogradat cu Doncaster, din Championship în League 1. Am simțit ce înseamnă retrogradarea și n-am mai vrut să trăiesc așa ceva. Suntem bucuroși că am terminat și rămânem în Liga 1. Eu n-am bonus de salvare. Am venit doar să pun osul la bătaie. Veți vedea că la anul Voluntariul va avea o altă față„, a mai spus Gabriel Tamaş la Digisport.

Gabriel Tamaş: „Mă simt prost şi sufăr!”

Gabriel Tamaş a vorbit şi despre situaţia de la echipa naţională. Acesta a spus că suferă din cauza echipei naţionale. România a suferit o înfrângere ruşinoasă cu Georgia.

E păcat că nu mai aducem puncte. Mai ales că pierdem în fața unor echipe slab cotate. Nu am cuvinte, nu știu ce să vă spun. Nu intru în aceste subiecte, mă cam depășesc pe mine. Sunt oamenii de fotbal care pot analiza soarta unuia și altuia de la națională. M-am simțit prost rău, sunt naționalist și sufăr. Sufăr eu, românii, suporterii care sunt alături de echipa națională„, a mai spus Tamaş.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! 21:13 EXCLUSIVVictor Piţurcă nu concepe ca Gigi Becali să preia stadionul Steaua: „Să-şi vadă de echipa lui”! Replică dură pentru milionar 21:00 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00). Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor. Echipele de start 20:24 Rapid – FCSB s-ar putea juca fără spectatori! Fanii „alb-vişinii” au aruncat cu torţe şi cu oltenii! Ce scrie în regulament 20:03 Thibaut Courtois, OUT de la EURO 2024! Decizia finală luată cu 54 de zile înainte de Belgia – România 19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei Vezi toate știrile
Citește și