Închide meniul

„Bineînțeles, facem petrecere, s-a terminat!” Gabi Tamaş, discurs fabulos după ce a salvat-o pe Voluntari. Reacţie de milioane când a fost întrebat de retragere: „Vreţi să mă chemaţi la naţională?””

Reclamă

Antena Sport Publicat: 3 iunie 2021, 22:56

„Bineînțeles, facem petrecere, s-a terminat! Gabi Tamaş, discurs fabulos după ce a salvat-o pe Voluntari. Reacţie de milioane când a fost întrebat de retragere: „Vreţi să mă chemaţi la naţională?

Gabriel Tamaş, reacţie genială după meciul de retragere al lui Adrian Mutu

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gabriel Tamaş a evitat să dea un răspuns concret când a fost întrebat de retragerea din fotbal. fundaşul de 37 de ani a spus că va lua o decizie după o discuţie cu cei din club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Asta este problema mea, o voi discuta cu clubul. Vreți să mă chemați la națională? De ce e interesant? Îmi faceți vreun contract la televiziune? Mă bucur foarte mult că sunt alături de mine și mă susțin. Nu știu. Acum am terminat cu bine, stresul s-a dus și vom discuta zilele acestea soarta mea. Dacă voi pleca, dacă voi române, vedem„, a spus Tamaş, care a anunţat o mare petrecere după ce Voluntari s-a salvat de la retrogradare.

Când am venit la echipă, eram într-o situatţie dificilă. Toţi ne dădeau retrogradaţi. Ne bucurăm că am rămas în Liga 1. Nu ştiu dacă a fost uşor, greu. Bineînțeles, facem petrecere, s-a terminat! Luăm vacanță, nu? Eu am retrogradat cu Doncaster, din Championship în League 1. Am simțit ce înseamnă retrogradarea și n-am mai vrut să trăiesc așa ceva. Suntem bucuroși că am terminat și rămânem în Liga 1. Eu n-am bonus de salvare. Am venit doar să pun osul la bătaie. Veți vedea că la anul Voluntariul va avea o altă față„, a mai spus Gabriel Tamaş la Digisport.

Gabriel Tamaş: „Mă simt prost şi sufăr!”

Gabriel Tamaş a vorbit şi despre situaţia de la echipa naţională. Acesta a spus că suferă din cauza echipei naţionale. România a suferit o înfrângere ruşinoasă cu Georgia.

E păcat că nu mai aducem puncte. Mai ales că pierdem în fața unor echipe slab cotate. Nu am cuvinte, nu știu ce să vă spun. Nu intru în aceste subiecte, mă cam depășesc pe mine. Sunt oamenii de fotbal care pot analiza soarta unuia și altuia de la națională. M-am simțit prost rău, sunt naționalist și sufăr. Sufăr eu, românii, suporterii care sunt alături de echipa națională„, a mai spus Tamaş.

Reclamă
Recomandări

Gabriel Tamaş, discurs fabulos după ce Volunatri s-a salvat de la retrogradare

Ce a spus despre retragere

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și