Închide meniul

Gigi Becali s-a răzgândit! Ce sumă cere pentru Florin Tănase. „E nemulțumit? Stă în ploaie?!”

Publicat: 4 iunie 2021, 20:48

Reclamă
Gigi Becali s-a răzgândit! Ce sumă cere pentru Florin Tănase. „E nemulțumit? Stă în ploaie?!

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Gigi Becali s-a răzgîndit în privinţa transferului lui Florin Tănase

Gigi Becali s-a răzgândit! Era dispus să lase din preţ pentru a-l transfera pe Florin Tănase. Golgheterul FCSB şi al Ligii 1 era dorit de o echipă din ţările arabe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali s-a răzgândit în privinţa lui Florin Tănase

Pentru că nu a primit un răspuns prompt, Becali a revenit la preţul iniţial, de 5 milioane de euro.

„Pe mine mă interesează să vând. Dacă am oferte, vând, dar nu asta e intenția mea. Cu 4 milioane nu-l dau pe Tănase. 4 jumate, cu indulgență. Nu au mai dat niciun semn, să fie sănătoși. Acum le cer cinci. Nu ai vrut atunci, acum costă cinci milioane. Dacă nu au vrut 4 jumate, acum e cinci. Ce să fac?”, a declarat Gigi Becali, potrivit digisport.ro.

Ce salariu ar putea avea Florin Tănase la FCSB

Gigi Becali a anunţat că este dispus să bage mâna adânc în buzunar pentru a-şi păstra căpitanul. Salariul acestuia poate ajunge până la 40.000 de euro pe lună.

„E nemulțumit? Stă în ploaie? I-am zis: ‘Măi, Tănase, tată, eu îți fac 30.000 pe lună și stai la mine’. După aia i-am zis că-i fac 40, dacă ne calificăm în Liga Campionilor. Tănase e jucător de bază, face el ce face și nu pierde mingea. Mie nu-mi plac jucătorii care pierd mingea. Anul care vine va fi mai bun”, a mai spus Gigi Becali.

Reclamă

Florin Tănase, lăudat de Mitică Dragomir

Florin Tănase a fost titular în meciul dintre România şi Georgia, dar a fost eliminat înainte de pauză, pentru că şi-a îmbrâncit un adversar.

Dragomir îl consideră cel mai bun jucător din Liga 1 și-i critică pe cei care l-au atacat pe fotbalistul lui FCSB şi al naţionalei.

„Tănase este unul dintre cei mai buni fotbaliști din România. A greșit și el și toată lumea a sărit să-i ia gâtul, vai de mama lor”, a declarat Dumitru Dragomir pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și