Închide meniul

„Altceva mă surprinde la Rădoi!” Mircea Lucescu, mesaj ferm pentru selecţioner după umilinţa cu Georgia: „Trebuie să înţeleagă că aşa se câştigă o calificare!”

Antena Sport Publicat: 5 iunie 2021, 10:19

Reclamă
„Altceva mă surprinde la Rădoi! Mircea Lucescu, mesaj ferm pentru selecţioner după umilinţa cu Georgia: „Trebuie să înţeleagă că aşa se câştigă o calificare!

Profimediaimages

Mircea Lucescu, mesaj pentru selecţionerul Mirel Rădoi

Mircea Lucescu a avut un mesaj pentru Rădoi, după ce România a suferit o înfrângere ruşinoasă cu Georgia, scor 1-2.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României este într-o criză profundă înaintea amicalului de lux cu Anglia. Înfrângerile cu Armenia şi Georgia au intrat în istoria neagră a fotbalului românesc.

Fost selecţioner al României în anii 80, Mircea Lucescu a analizat jocul naţionalei conduse acum de Mirel Rădoi. Aşa cum a declarat-o public, actualul selecţioner foloseşte o tactică ultraofensivă care, până acum, pare a nu da roade. Mircea Lucescu s-a arătat surprins de abordarea pe care o are Rădoi – antrenorul în comparaţie cu cea pe care o avea ca şi jucător.

Fiecare are modul lui de a gândi fotbalul. Altceva mă surprinde la Rădoi. El a fost un foarte bun mijlocaș defensiv, cu niște calități extraordinare de luptător.
Eu nu văd însă acum în echipă niciun jucător cu asemenea profil. Trebuie să înțeleagă că un campionat sau o calificare se câștigă cu apărarea, nu cu atacul. Defensiva e cea care trebuie să-ți ofere condițiile pentru a te exprima în ofensivă.

Nu te duci cu șapte jucători peste adversar și-i lași în spate câmp liber de manevră la dispoziție„, a spus Mircea Lucescu pentru gsp.ro.

Reclamă

Mircea Lucescu, mesaj pentru Rădoi: „N-am mai văzut demult asemenea spații libere”

Mircea Lucescu e de părere că spaţiile libere au dus la înfrângerea României cu Georgia, scor 1-2.

Pe toată lumea dezamăgește un rezultat negativ. Sigur, am avut și un jucător eliminat, ceea ce naște probleme suplimentare, am văzut că echipa se axează foarte mult pe faza ofensivă, dar n-am mai văzut demult asemenea spații libere lăsate din organizarea jocului la îndemâna adversarului.

Toată lumea caută azi zonele descoperite, încearcă să le creeze, dar noi parcă le-am făcut cadou. N-aș vrea însă să intru în comentarii, nu mă interesează polemicile„, a mai spus Mircea Lucescu.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League 17:38 VIDEOValentin Mihăilă, gol după o cursă fabuloasă a lui Dennis Man în Parma – Cremonese! Românii fac spectacol total în Serie B 17:11 Câți jucători va da FCSB la EURO 2024! Mihai Stoica e sigur: „Am vrut să-l sun pe Edi, dar Gigi Becali nu m-a lăsat!” 17:05 VIDEOFranco Vazquez a marcat un gol superb în Parma – Cremonese! Dennis Man și Valentin Mihăilă, martori la reușita spectaculoasă 16:33 Gigi Becali pregătește trei lovituri pe piața transferurilor! Lista scurtă a FCSB-ului pentru „visul Champions League” 16:21 „Am pătimit împreună” Mesajul postat de oficialii lui Dinamo în ziua de Paște. Ce le-au transmis fanilor, după 3-3 cu U Cluj 15:55 Eliza Samara – Chen Xingtong LIVE VIDEO în AntenaPLAY, de la ora 19:05. Duel infernal pentru româncă la Saudi Smash 2024 Vezi toate știrile
Citește și