Închide meniul

Gigi Becali a găsit „ţapul ispăşitor” pentru ratarea titlului! Patronul FCSB a răbufnit: „Am pierdut campionatul pe greșelile lui! Nu ai voie!”

Dragoș Vasile Publicat: 5 iunie 2021, 17:36

Reclamă
Gigi Becali a găsit „ţapul ispăşitor pentru ratarea titlului! Patronul FCSB a răbufnit: „Am pierdut campionatul pe greșelile lui! Nu ai voie!

Profimedia

Gigi Becali este finanţatorul FCSB

Gigi Becali a găsit „ţapul ispăşitor” pentru ratarea titlului. Andrei Vlad (22 ani), goalkeeper-ul poreclit de patronul roş-albaştrilor „Messi al portarilor”, este fotbalistul din cauza căruia FCSB nu a cucerit campionatul, crede latifundiarul din Pipera.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali a găsit „ţapul ispăşitor” pentru ratarea titlului: „Am pierdut campionatul din cauza lui!

Becali este de părere că greşelile lui Vlad au costat-o pe FCSB titlul în acest sezon. Tânărul portar a gafat în play-off atât în înfrângerea cu Universitatea Craiova, 0-2, dar şi în remiza cu CFR Cluj, 1-1, când a greşit la ultima fază a meciului.

„Am pierdut campionatul din cauza lui! Am pierdut pe greșelile lui! Nu ai voie să iei asemenea goluri, nu?! Ce sa faci?!”, a declarat Gigi Becali la ProX.

Gigi Becali, aici aflat la palatul din Bucureşti, la o acţiune cu presa,
Hepta

900.000 de euro este cota de piaţă a lui Andrei Vlad, potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com. În sezonul recent încheiat, acesta a bifat 37 de apariţii, în toate competiţiile. În 27 dintre acestea a încasat gol.

EXCLUSIV | Becali a anunțat un viitor transfer la FCSB: ”O să vedeți!”

FCSB s-a întărit în apărare. Gigi Becali a anunțat transferul unui fundaș central austriac. Este vorba despre Stipe Vucur. Finanțatorul de la FCSB nu se oprește aici și susține că va mai aduce un jucător.

Reclamă

Becali a anunțat un nou transfer la FCSB. Finanțatorul roș-albaștrilor vrea să ia un atacant: ”O să iau un număr 9, un vârf de atac, o să vedeți”, a declarat Gigi Becali pentru AntenaSport.

Gigi Becali a transferat trei jucători în această vară la FCSB, până în acest moment. Este vorba despre Andrei Cordea, Alexandru Crețu și Stipe Vucur.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! 20:32 Ana Bogdan s-a calificat în turul 2 al turneului de la Roma! A învins-o pe Leylah Fernandez în două seturi 20:07 „Gesturi pentru prostălăi!” Robert Niță, derapaj șocant la adresa lui Bogdan Lobonț! A dat de pământ cu antrenorul de la Rapid 20:00 Victor Piţurcă a vorbit despre semifinala echipei lui Gigi Becali cu Middlesbrough: „Am contribuit şi eu, nu s-a spus” 19:43 Mircea Lucescu poate reveni la Dinamo Kiev! Anunțul care îi dă peste cap planurile lui Dan Șucu 19:07 Tudorel Stoica, dezvăluiri despre Valentin Ceauşescu! Ce le-a spus despre blaturi jucătorilor care au cucerit Cupa Campionilor! 18:58 „Monstrul s-a întors” Thiago Silva s-a despărțit de Chelsea și a semnat cu Fluminense! Revenire de senzație în fotbalul brazilian 18:22 Adrian Bumbescu, „săgeţi” către Gigi Becali şi FCSB la petrecerea Stelei din 1986: „Se laudă cu al 27-lea titlu, nu e” Vezi toate știrile
Citește și