Închide meniul

„A greşit la fel ca Hagi!” Mirel Rădoi, pus la zid de o fostă vedetă a naţionalei. „Dacă n-ai rezultate, trebuie să se întâmple ceva”

Mihai Ispas Publicat: 6 iunie 2021, 10:42

Reclamă
„A greşit la fel ca Hagi! Mirel Rădoi, pus la zid de o fostă vedetă a naţionalei. „Dacă n-ai rezultate, trebuie să se întâmple ceva

Profimedia

Lotul României pentru Jocurile Olimpice

„A greşit la fel ca Hagi!”, este mesajul transmis de Marcel Răducanu pentru Mirel Rădoi. Acesta consideră că selecţionerul nu trebuia să preia echipa naţională fără o experienţă solidă la o echipă de club.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„A greşit la fel ca Hagi!” Mirel Rădoi, pus la zid de o fostă vedetă a naţionale

„Prea mult timp nu va mai avea Rădoi. Dacă n-ai rezultate, trebuie să se întâmple ceva. Mie-mi place de Rădoi, dar a făcut greşeala să ia echipa naţionala înaintea unei echipe de club, aşa cum a făcut şi Hagi”, a spus Marcel Răducanu, potrivit digisport.ro.

Selecţionerul are 11 meciuri pe baca României, dar a fost învins de 6 ori. El a declarat că, în ciuda rezultatelor şi a criticilor primite, nu are de gând să renunţe la tactica ofensivă.

„Rădoi are nevoie de rezultate. L-am avut pe Daum, nu a putut face prea mult. Apoi a fost Contra, nici el n-a avut rezultate. Rădoi nu prea are o generaţie fericită! Vrea să construiască ceva, dar trebuie să ai şi jucătorii care să joace acest sistem.

Nu sunt jucători! Ei, săracii, se zbat şi vor, dar nu pot mai mult! Asta este problema mare. Parcă se blochează la meciurile oficiale şi nu mai dau randament. Sunt chestii care se văd şi mă doare. Mulţi vor să joace pe afară, dar cum să ajungi aşa?!”, a mai declarat Marcel Răducanu.

Reclamă

LIVE TEXT Anglia – România, de la 19:00. Amical de lux la Middlesbrough

România şi Anglia s-au înfruntat până acum de 11 ori. Tricolorii au un palmares favorabil: 3 victorii, 6 egaluri şi 2 eşecuri, potrivit soccerbase.com.

Ultimele două meciuri directe au avut loc la turnee finale. România a învins de fiecare dată la limită. La Euro 2000, a fost 3-2, iar la CM 1998, a fost 2-1.

LIVE TEXT Anglia – România, de la 19:00. Echipele probabile

România va avea în faţă staruri precum Harry Kane, Jadon Sancho şi Phil Foden. În schimb, Rădoi intenţionează să atace cu Ianis Hagi, Denis Alibec şi Constantin Budescu.

Reclamă 4 / 0/3

Anglia (4-4-2): Pickford – James, Walker, Stones, Chilwell – Phillips, Rice, Mount – Sancho, Kane, Foden; Selecţioner: Gareth Southgate

România (4-3-3): Niță – Sorescu, Chiricheș, Nedelcearu, Camora – Stanciu, Marin, Maxim – Hagi, Alibec, Budescu; Selecţioner: Mirel Rădoi

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și