Închide meniul
Video

6:6 poartă-n… școală! Propunere pentru noul an școlar

Cătălin Oprișan Publicat: 8 septembrie 2021, 15:05 / Actualizat: 8 septembrie 2021, 17:51

Reclamă

Cei doi au fost prezenți în emisiunea AS.ro LIVE unde au dezvăluit că în Danemarca, jocul de table este disciplină în școală. Danezii erau campioni mondiali en-titre.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O idee deloc rea și care ar putea fi pusă în practică și în România, ținând cont de faptul că suntem campioni mondiali, mai nou. Cum fiecare dintre noi am jucat măcar o dată în viață table, elevii s-ar adapta rapid la noua materie :).

Jocul de table, materie în școală

Jocul de table ar putea dezvolta gândirea rapidă și capacitatea de concentrarea al elevilor. Matematicianul Mihai Neagu este unul dintre cei mai rapizi jucători de table. ”Vede toate mutările în 8 secunde, după ce se dă cu zarul”, a dezvăluit colegul său Sergiu Maliș.

Cine s-ar fi gândit că jocul de table, care se joacă în fiecare parc sau la fiecare scară de bloc din România, o să devină un sport de performanţă. La ce sport a mai fost România campioană mondială, în ultimii ani?

Așa că ce mai încolo și încoace! Domnule Ministru, haideți să introducem jocul de table ca materie în școală :).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Cine se califică în finala Ligii Campionilor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu 19:51 Poli Iași cere suspendarea lui Homawoo pentru accidentarea cumplită provocată lui Luca Mihai! Anunţul Comisiei de Disciplină 19:29 Şerveţelul pe care Lionel Messi a semnat cu Barcelona, scos la licitaţie! Preţul de pornire este uriaş 19:25 România – Cehia 31-30! „Tricolorii” au avut un avans de 7 goluri în turul play-off-ului pentru CM de handbal masculin 18:59 FotoMarian Drăgulescu se însoară a treia oară! Cât de frumoasă este femeia care l-a convins să ajungă iar în faţa altarului 18:28 Rapid, sancţionată de Comisia de Disciplină înaintea meciului cu FCSB! Anunţul făcut de clubul din Giuleşti 18:02 EXCLUSIVVictor Piţurcă şi-a dezvăluit marele vis, la împlinirea a 68 de ani! Vezi toate știrile
Citește și