Închide meniul

A fost semnat contractul de finanțare pentru renovarea Sălii Polivalente! Anunțul făcut de Ministerul Sportului

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 9 februarie 2023, 12:48

A fost semnat contractul de finanțare pentru renovarea Sălii Polivalente! Anunțul făcut de Ministerul Sportului

Sala Polivalentă va fi renovată

Sala Polivalentă va fi renovată / Hepta

A fost semnat contractul de finanțare pentru renovarea Sălii Polivalente. Începând din 2025, Bucureștiul va beneficia de o sală de ultimă generație, în care echipe din diferite sporturi își vor putea disputa meciurile. Ministerul Sportului a anunțat astăzi că a fost semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea energetică a Sălii Polivalente din București.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Renovarea se va realiza prin accesarea fondurilor din PNRR (Planul Național de Redresare și Reziliență), ca urmare a unui parteneriat încheiat între Ministerul Sportului, condus de Eduard Novak, și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

A fost semnat contractul de finanțare pentru renovarea Sălii Polivalente!

Costul total al proiectului de reabilitare a Sălii Polivalente se va ridica la 59.590.637,24 de lei, adică la aproximativ 12 milioane de euro.

Proiectul a început pe 8 februarie, urmând să fie încheiat la începutul anului 2025.

“A fost semnat contractul de finanțare pentru reabilitarea energetică a Sălii Polivalente din București cu fonduri din PNRR.

Reclamă

În data de 8 februarie 2023, Ministerul Sportului, în calitate de lider de proiect, și Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației, în calitate de coordonator de investiții pentru Planul Național de Redresare și Reziliență, Componenta 5 – Valul Renovării, au semnat contractul de finanțare având ca obiect finanțarea din fondurile PNRR a implementării proiectului nr. C5-B2.2.b124 intitulat ”RENOVARE ENERGETICĂ APROFUNDATĂ A SĂLII POLIVALENTE A COMPLEXULUI SPORTIV NAȚIONAL DIN BUCUREȘTI”.

Beneficiarul investiției este Complexul Sportiv Național “Sala Polivalentă” din București, iar obiectul acesteia vizează o suprafață desfășurată de 19.845,00 mp și este reprezentat de renovarea energetică aprofundată a Sălii Polivalente, respectiv reducerea consumului de energie primară și a emisiilor de CO2 prin renovarea energetică a clădirii (inclusiv a instalațiilor aferente acesteia).

Valoarea totală a Proiectului este de 59.590.637,24 lei, din care valoarea eligibilă din PNRR (fără TVA) este de 50.076.165,75 lei (valoare maximă cu TVA – aprox. 12 miloane euro). 

Reclamă 4 / 0/3

Data începerii proiectului este 8 februarie 2023, cu o perioadă de implementare de 24 luni, respectiv până la 7 februarie 2025, data finalizării, la care se adaugă, dacă este cazul, și perioada de desfășurare a activităților Proiectului, înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor”, este o parte din comunicatul publicat joi de Ministerul Sportului, pe site-ul oficial.

Toate detaliile despre proiectul de reabilitare energetică a Sălii Polivalente

Procesul de reabilitare a Sălii Polivalente va cuprinde următoarele lucrări:

  • Lucrări de reabilitare termică a elementelor de anvelopă a clădirii;
  • Lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire și de furnizare a apei calde de consum;
  • Instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei electrice și/sau termice pentru consum propriu; utilizarea surselor regenerabile de energie;
  • Lucrări de instalare/reabilitare/modernizare a sistemelor de climatizare și/sau ventilare mecanică pentru asigurarea calităţii aerului interior;
  • Lucrări de reabilitare/modernizare a instalațiilor de iluminat în clădiri;
  • Sisteme de management energetic integrat pentru clădiri;
  • Modernizarea sistemelor tehnice ale clădirilor, inclusiv în vederea pregătirii clădirilor pentru soluții inteligente.
  • Lucrări pentru echiparea cu 10 stații de încărcare pentru mașini electrice
Recomandări
  • A fost semnat contractul de finanțare pentru renovarea Sălii Polivalente
  • Anunțul făcut de Ministerul Sportului

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” 15:06 Oferta pe care a făcut-o Gigi Becali pentru Juan Bauza şi răspunsul pe care l-a dat Adrian Mititelu! 14:17 Au început negocierile cu Carlos Sainz! Ce echipe sunt pe urmele pilotului spaniol: „Are o ofertă foarte profitabilă” 14:01 Valentin Mihăilă a decis unde va juca sezonul viitor! Ce se întâmplă în aceste momente cu colegul lui Dennis Man de la Parma 13:51 VIDEOBernadette Szocs – Manyu Wang 1-4 a fost în AntenaPLAY, în optimile Cupei Mondiale de tenis de masă Macao 2024 Vezi toate știrile
Citește și