Închide meniul

Adina Diaconu s-a calificat în turul 2 al Campionatului Mondial 2023. Competiția e LIVE în AntenaPLAY

Dan Roșu Publicat: 21 mai 2023, 12:12

Reclamă
Adina Diaconu s-a calificat în turul 2 al Campionatului Mondial 2023. Competiția e LIVE în AntenaPLAY

Adina Diaconu s-a calificat în turul 2 al Campionatului Mondial 2023

Adina Diaconu, în timpul unui meci / Profimedia Images

Adina Diaconu s-a calificat în turul 2 al Campionatului Mondial 2023, competiție ce e live în AntenaPLAY. Sportiva noastră a trecut de Rui Xuan Goi, cu 4-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diaconu a dominat-o tot meciul pe sportiva din Singapore, doar primul set fiind mai echilibrat (11-8). Ea s-a impus apoi la 5, 3, respectiv 4.

Adina Diaconu s-a calificat în turul 2 al Campionatului Mondial 2023

Pentru Diaconu, urmează un meci mult mai greu în turul secund. Acolo, o va întâlni pe ocupanta locului 20 în clasamentul mondial, Hei Kem Doo.

Diaconu a obținut al treilea succes românesc la simplu feminin, la Campionatul Mondial de la Durban. Eliza Samara și Bernadette Szocs au ajuns și ele în turul secund, în prima zi de concurs.

Andreea Dragoman va juca în primul tur al Campionatului Mondial 2023 împotriva lui Szu-Yu Chen. Partida va începe la ora 13:20, în direct în AntenaPLAY.

Reclamă

Meciul va fi unul de foc pentru românca de 22 de ani. Este a doua întâlnire dintre cele două jucătoare, iar sportiva din Taiwan s-a impus în prima.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:55 Finală de vis la turneul de la Madrid! Iga Swiatek şi Aryna Sabalenka se vor lupta pentru trofeu 9:43 „Vor dispărea în mediocritate şi Max Verstappen va pleca!” Fratele lui Michael Schumacher anunţă dezastrul la Red Bull 9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
Vezi toate știrile
Citește și