Închide meniul

Amir Khan, celebrul pugilist britanic, a fost suspendat 2 ani pentru dopaj

Valentin Pîrcălabu Publicat: 4 aprilie 2023, 14:28

Reclamă
Amir Khan, celebrul pugilist britanic, a fost suspendat 2 ani pentru dopaj

Amir Khan a fost suspendat 2 ani pentru dopaj

Profimedia

Amir Khan, celebrul pugilist britanic, a fost suspendat 2 ani pentru dopaj. Suspendarea sa este calculată începând cu data de 6 aprilie 2022 şi va expira în aprilie 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Boxerul britanic Amir Khan a fost suspendat pentru o perioadă de doi ani după ce a fost depistat pozitiv la ostarină, o substanţă interzisă, în urma unui control antidoping efectuat după meciul împotriva compatriotului său Kell Brook, în luna februarie 2022, a anunţat marţi Agenţia antidoping din Marea Britanie (UKAD), citată de Reuters.

Amir Khan, celebrul pugilist britanic, a fost suspendat 2 ani pentru dopaj

Khan, în vârstă de 36 de ani, fost campion mondial WBA la categoria superuşoară, şi-a anunţat retragerea în luna mai a anului trecut, după ce a fost învins prin KO în runda a şasea de Brook.

Site-ul UKAID afirmă că ostarina este un medicament conceput pentru a avea efecte similare cu testosteronul şi figurează ca produs anabolizant interzis pe lista Agenţiei Mondiale Antidoping (AMA/WADA).

Amir Khan a fost ameninţat cu arma în 2022

Amir Khan a trecut prin clipe teribile anul trecut. A fost ameninţat cu arma în plină stradă şi a fost jefuit. Lângă el era şi soţia lui, Faryal Makhdoom. Un pistol a fost îndreptat spre el, iar Amir a rămas fără ceasul său de 85.000 de euro pe care îl avea. Tot jaful a durat numai şase secunde şi a fost surprins pe camerele de supraveghere. Imaginile vorbesc de la sine.

Reclamă

Jaful a avut loc în numai câteva secunde. În mod clar a fost vizat. Cred că hoţii au văzut ceasul pe reţelele de socializare şi l-au urmărit pe Amir. Au stat la pândă în timp ce el mânca.

Amir a fost cu adevărat calm tot timpul, ceea ce este un merit pentru el„, a spus un martor al incidentului pentru thesun.co.uk.

Fostul deţinător al centurilor cu diamante ale versiunilor WBA şi IBF i-a anunţat pe fani prin ce a trecut la scurt timp după ce a fost ameninţat cu arma.

Reclamă 4 / 0/3

Am traversat strada cu Faryal. Din fericire, ea se afla la câţiva paşi în spatele meu. Doi bărbaţi au alergat către mine şi mi-au cerut ceasul, cu un pistol îndreptat spre faţa mea. Cel mai important este că amândoi suntem în siguranţă acum„, a transmis Amir pe contul său de Twitter imediat după ce a fost jefuit.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:56 LIVE VIDEOSlovenia – România se joacă ACUM, în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă 11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” Vezi toate știrile
Citește și