Închide meniul
VIDEO

Incredibil! Mama lui Phil Foden, agresată de un grup de indivizi după meciul de box din Manchester! Starul lui City, prins într-o bătaie generală

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 20 februarie 2022, 14:44 / Actualizat: 20 februarie 2022, 16:05

Incredibil! Mama lui Phil Foden, agresată de un grup de indivizi după meciul de box din Manchester! Starul lui City, prins într-o bătaie generală

Phil Foden, starul lui Manchester City

Profimedia

Phil Foden s-a aflat în centrul atenției azi-noapte. Starul lui Manchester City a fost prezent la meciul de box dintre Kell Brook și Amir Khan, disputat la numai câteva ore după partida pierdută de trupa lui Guardiola contra lui Spurs, scor 2-3, în Premier League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scandal uriaș în Manchester! Phil Foden, mama și iubita lui, prinși la mijloc într-o bătaie generală

Foden a fost însoțit la meciul de box de pe arena AO Manchester de mama sa, Claire, și iubita acestuia, Rebecca Cooke.

La finalul confruntării, a început un meci de box și în afara ringului, în prim-plan cu mama lui Foden. Fotbalistul lui City a fost agresat verbal de un grup de indivizi pe holul arenei, iar mama lui a sărit în apărarea sa. 

“Cine l-a jignit?!”, a strigat Claire Foden către indivizi, în timp Phil și iubita sa au intrat într-o cameră, în încercarea de a evita un conflict. Din păcate, spiritele au degenerat rapid. Mama lui Foden l-a împins pe unul dintre bărbații respectivi. Acesta s-a dezechlibrat și a căzut, apoi s-a ridicat și a lovit-o cu pumnul în față.

Citește și:

Mama lui Phil Foden, lovită după ce i-a luat apărarea starului lui Manchester City

Un alt bărbat a sărit în ajutorul mamei lui Foden, apoi a început o încăierare generală. Individul care i-a luat apărarea lui Claire a apărut la un moment dat cu un extinctor în mână, încercând să-i îndepărteze pe agresori.

Reclamă

Manchester City, învinsă dramatic de Tottenham, în minutul 90+5

Scenele respective s-au petrecut la numai câteva ore după meciul pierdut dramatic de Manchester City contra lui Tottenham, scor 2-3, în etapa a 26-a din Premier League.

Phil Foden a fost integralist la formația lui Pep Guardiola, care a primit golul decisiv în minutul 90+5. Harry Kane a marcat cu capul, după o centrare expediatăde Kulusevski.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Phil Foden, jignit de un grup de indivizi
  • Mama starului lui Manchester City a fost lovită, apoi a început o bătaie generală

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:57 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în Europa 23:50 „Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali 23:45 „Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!” 23:38 „Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1! 23:14 Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale 23:12 „Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei 22:47 Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!” 22:41 „E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv 21:55 „Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB 21:43 Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90 Vezi toate știrile
Citește și