Închide meniul

Andreea Beatrice Ana va lupta pentru medalia de aur la Campionatul European de lupte, la categoria 55 de kg

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 aprilie 2023, 21:38

Reclamă
Andreea Beatrice Ana va lupta pentru medalia de aur la Campionatul European de lupte, la categoria 55 de kg

Andreea Beatrice Ana va lupta pentru medalia de aur la lupte, la categoria 55 de kg

Facebook Federaţia Română de Lupte

Andreea Beatrice Ana va lupta pentru medalia de aur la lupte, la categoria 55 de kg. Sportiva din România are asigurată deja medalia de argint.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andreea Beatrice Ana s-a calificat, miercuri, în finala categoriei 55 kg, la Campionatul European de la Zagreb. Ana a învins-o în semifinale, cu 10-4, pe poloneza Katarzyna Krawczyk.

Andreea Beatrice Ana va lupta pentru medalia de aur la lupte, la categoria 55 de kg

În finală, românca va lupta cu Erika Bognar, din Ungaria. Federaţia română de lupte a transmis un mesaj după performanţa sportivei.

„Medalie asigurată pentru România la Campionatul European Seniori de la Zagreb! Ana Andreea Beatrice se califică în finala mare europeană a categoriei 55 kg, după o victorie categorică cu 10 la 4 în semifinale, în fața polonezei Katarzyna Krawczyk! Mâine, Andreea va lupta în finala mare a Campionatului European contra adversarei din Ungaria – Erika Bognar. Va fi din nou aur?! Tare ne-am bucura pentru Andreea! Va fi argint?! Doar Andreea poate să gestioneze lupta finală. Noi îi suntem alături oricum! Felicitări, Andreea! Mult succes în marea finală de mâine seară!„, a transmis Federaţia română de lupte pe reţelele de socializare.

Andreea Ana a pierdut finala de la Campionatul European de lupte U23

Andreea Ana a pierdut finala de la Campionatul European de lupte U23, la categoria 55 kg. Sportiva din România a fost învinsă în ultimul act din Sala Polivalentă de suedeza Emma Malmgren. Andreea a ratat medalia de aur dramatic, la puncte, și a fost extrem de dezamăgită la final.

Reclamă

Andreea Ana a încheiat competiția desfășurată la București cu medalia de argint. „Nu e medalia pentru care am venit”, a declarat sportiva. Andreea Ana a reușit un turneu excelent la Bucureşti, dar a ratat la limită medalia de aur.

Andreea Ana a recunoscut că îi zboară gândul la Jocurile Olimpice de la Paris. Tânăra luptătoare visează să se califice la prestigioasa competiție din 2024.

„Într-adevăr, nu este medalia după care am venit, dar este o medalie de argint și este o medalie muncită pentru care trebuie să mă bucur.

Reclamă 4 / 0/3

Îmi doresc să obțin o medalie la Campionatul Mondial de seniori. N-are cum să nu-mi zboare gândul spre Paris, dar mai am de muncit”, a declarat Andreea Ana.

De-a lungul carierei, Ana a câștigat aurul la Campionatul Mondial și European de seniori.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
2
mai
23:13
„Bani? Nu primesc foarte mulţi bani aici” Siyabonga Ngezana a vorbit în Africa de Sud despre salariul de la FCSB
2
mai
22:18
Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
22:15
„Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!”
2
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
2
mai
21:50
România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore
2
mai
21:40
Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa
Vezi toate știrile
Citește și