Închide meniul

AS.ro LIVE | Alin Petrache a fost invitatul lui Dan Pavel. Rugby-ul românesc, sub lupa preşedintelui federaţiei

Alex Masgras Publicat: 7 februarie 2024, 10:20

Reclamă
AS.ro LIVE | Alin Petrache a fost invitatul lui Dan Pavel. Rugby-ul românesc, sub lupa preşedintelui federaţiei

AS.ro LIVE | Alin Petrache este invitatul lui Dan Pavel (10:30)

Alin Petrache, în timpul unei emisiuni / Captură Antena Sport

AS.ro LIVE | Alin Petrache a fost invitatul lui Dan Pavel. Preşedintele Federaţiei Române de Rugby a venit la AS.ro pentru a discuta despre ultimele evenimente care au avut loc în sportul cu balonul oval.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

La sfârşitul săptămânii trecute, România a debutat cu dreptul în noua ediţie a Rugby Europe Championship. „Stejarii” s-au impus cu 20-8 în meciul de debut, din Polonia.

AS.ro LIVE | Alin Petrache a fost invitatul lui Dan Pavel

Pentru România urmează meciurile de pe teren propriu cu Belgia (10 februarie) şi Portugalia (17 februarie).

Partidele din Rugby Europe Championship sunt primele meciuri ale „stejarilor” după Cupa Mondială de Rugby 2023.

La competiţia din Franţa, câştigată de Africa de Sud, România a încheiat cu patru înfrângeri. „Stejarii” au făcut parte dintr-o grupă extrem de complicată, cu Tonga, Scoţia, Irlanda şi Africa de Sud, campioana mondială a ultimelor două ediţii.

Reclamă

Alin Petrache a răbufnit, după ce a aflat cât va costa un meci pe stadionul Arcul de Triumf

Alin Petrache a răbufnit, după ce a aflat cât va costa un meci pe stadionul Arcul de Triumf. Preşedintele Federaţiei Române de Rugby a vorbit despre situaţia în care se află arena de 34 de milioane de euro, după ce bugetul societăţii care administrează arena a fost diminuat.

Petrache s-a plâns de faptul că a avertizat că se va ajunge în această situaţie şi susţine că Federaţia Română de Rugby nu îşi va mai permite să dispute meciurile echipei naţionale pe stadionul Arcul de Triumf.

Preşedintele Federaţiei Române de Rugby a anunţat că echipa naţională a României trebuie să plătească 25.000 de euro pentru un singur meci disputat pe stadionul Arcul de Triumf, lucru pe care FRR nu şi-l permite:

Reclamă 4 / 0/3

„Eu am spus că vom ajunge în situaţia asta. Curtea de conturi ne-a transmis că vom ajunge în situaţia asta. Am spus lucrurile astea. Federaţia de Rugby şi-a spus punctul de vedere, că se va ajunge în această situaţie şi că nu ar fi bine să se ajungă.

În situaţia asta, am văzut că trebuie să jucăm cu echipa naţională de rugby a României şi să plătim o chirie de 25.000 de euro pe meci, ceea ce nu ne permitem. Nu putem să facem lucrul ăsta, e strigător la cer! Nu ştiu cum vom face”, a declarat Alin Petrache, în exclusivitate pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară 11:56 Primul jucător care va pleca de la Dinamo, la finalul sezonului! Kopic a renunţat la serviciile lui 11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT Vezi toate știrile
Citește și