Închide meniul

Bernadette Szocs, după calificarea la Jocurile Olimpice: „Nu vrem să ne oprim aici!”. România face show LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 21 februarie 2024, 21:36

Bernadette Szocs, după calificarea la Jocurile Olimpice: „Nu vrem să ne oprim aici!. România face show LIVE VIDEO în AntenaPLAY

Bernadette Szocs a avut prima reacţie după calificarea la Jocurile Olimpice

Tricolorele şi-au îndeplinit obiectivul la Campionatul Mondial de tenis de masă pe echipe / Facebook FR Tenis de Masă

Bernadette Szocs a avut prima reacţie după calificarea naţionalei României la Jocurile Olimpice 2024. Starul reprezentativei tricolore a sărbătorit la maximum victoria obţinută în faţa Egiptului, scor 3-0, în optimile Campionatelor Mondiale de tenis de masă pe echipe, LIVE VIDEO în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Echipa feminină de tenis de masă a României a acces în sferturile de finală ale Campionatului Mondial de la Busan şi şi-a asigurat astfel biletele pentru Jocurile Olimpice.

Bernadette Szocs a avut prima reacţie după calificarea la Jocurile Olimpice

Bernadette Szocs a anunţat cum a fost abordat meciul din „optimi”, cu Egipt, şi a vorbit despre sfertul de finală cu Japonia. Partida prin care România îşi poate asigura o medalie este programată joi, de la ora 13:00, exclusiv în AntenaPLAY.

A fost un meci greu, ne-am pregătit din toate punctele de vedere. Am avut o şedinţă înainte de meciul cu Egipt să vedem cum să facem foaia şi a ieşit extraoardinar. Tot timpul e important să fim o echipă unită şi e important cum ne înţelegem şi în afara sălii, iar de fiecare dată am ştiut să ne ajutăm. Cu Japonia dăm tot, pentru că este o medalie aşteptată”, a spus Bernadette Szocs.

Reclamă

După obţinerea calificării, Adina Diaconu a declarat că ea şi colegele ei deja se gândesc la “medalia mult dorită” la Paris.

Suntem foarte bucuroase pentru această calificare la Jocurile Olimpice, care a venit direct de la acest Campionat Mondial. A fost obiectivul principal, suntem bucuroase şi nu vrem să ne oprim aici. La fiecare concurs demonstrăm că suntem o echipă foarte puternică, iar la Paris mergem cu gândul către medalia mult dorită”, a declarat Adina Diaconu, componenta lotului care a adus punctul necesar victoriei cu Egipt, potrivit FR Tenis de Masă.

România are victorii pe linie la Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe, competiţie transmisă exclusiv în AntenaPLAY. Fetele noastre au învins în Grupa 7 Suedia, Canada, Singapore şi Serbia.

Reclamă 4 / 0/3

România şi Japonia se vor întâlni în ultimul sfert de finală al competiţiei. Primele trei vor fi Taipei – Hong Kong, China – Coreea de Sud şi Franţa – Germania.

Eliza Samara s-a pus în genunchi şi s-a descătuşat după revenirea fabuloasă din meciul cu Egipt

Eliza Samara a adus al doilea punct al României în partida cu Egipt. Bernadette Szocs, Eliza Samara şi Adina Diaconu au calificat România la Jocurile Olimpice după victoria uriaşă cu Egipt. Campionatele Mondiale de tenis de masă pe echipe sunt exclusiv în AntenaPLAY.

Eliza Samara a avut parte de cel mai dramatic meci. A revenit de la 0-2 la seturi şi a învins dramatic pe Dina Meshref. Gestul făcut de Eliza Samara de a se pune în genunchi şi a privi spre cer are o explicaţie emoţionantă. În urmă cu o săptămână, tatăl său a decedat, iar sportiva a postat un mesaj emoţionant.

De azi ești îngerul meu păzitor, tati! Odihnă veșnică! Te-am iubit, te iubesc, te voi iubi mereu, inima mea…„, a fost mesajul sfâșietor al sportivei.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 11:57 Florinel Coman pleacă la vraciul Marijana! Când se va întoarce starul lui FCSB de la Belgrad şi când ar putea juca 11:11 Mobilizare generală înainte de FCSB – Farul! Jucătorii liderului, pregătiţi de sărbătoare! Ce îndemn au avut pentru fani 10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv Vezi toate știrile
Citește și