Închide meniul

Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-3. Bernie e în turul 3, la Campionatul Mondial. Competiția e exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 23 mai 2023, 13:43

Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-3. Bernie e în turul 3, la Campionatul Mondial. Competiția e exclusiv în AntenaPLAY

România - Australia 8-0. Victorie electrizantă! Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023, exclusiv în AntenaPLAY

Bernadette Szocs, în timpul unui meci/ Profimedia Images

Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-3. Bernadette Szocs s-a calificat în turul 3 al Campionatului Mondial de tenis de masă. Românca a învins-o pe Mariam Alhodaby, cu 4-3. Competiția e live în AntenaPLAY, în perioada 20-28 mai.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După un prim set câștigat cu 11-8, Bernadette a revenit de la 9-6 și a salvat două mingi de set, înainte să se impună cu 13-11. În actul 3, Alhodaby a condus de la un capăt la celălalt și a închis la 8.

Nici setul 4 nu a fost unul lejer pentru Bernie, care a fost condusă cu 6-2. A revenit însă și făcut 3-1 (11-7). Adversara ei a dus însă scorul la 3-2 (11-9). Szocs nu a reușit să evite decisivul, dar și-a revenit la timp, câștigând ultimul act, 11-6.

Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-3

Acesta a fost primul meci dintre românca de 28 de ani și adversara ei cu cinci ani mai tânără. În turul al treilea, Bernie se va duela cu I-Ching Cheng, un meci mult mai greu, dacă ținem cont că jucătoarea din Taipei e numărul 17 mondial.

Bernadette Szocs este a treia româncă ajunsă în turul 3 la Campionatul Mondial 2023, după Andreea Dragoman și Eliza Samara.

Reclamă

Ce spunea Bernadette Szocs, înaintea CM 2023

Bernie e cea mai bună româncă a acestui moment, fiind pe locul 23 mondial. Ea a ajuns la Durban după un sezon excelent, care i-a adus victorii importante, Chen Xingtong şi de Jia Nan Yuan sunt cele două jucătoare pe care le-a învins la Macao.

”Sunt pregătită. Sper să aduc rezultatele pe care mi le doresc. Sunt pregătită pentru orice luptă. Îmi doresc foarte mult o medalie la mondiale, am visat la o medalie. Știu că nu este ușor, dar nu este nimic imposibil.

O să dau totul din mine ca să reușesc să cuceresc o medalie. Am câștigat multe meciuri foarte importante, au fost printre cele mai bune meciuri din cariera mea. M-au ajutat să am o încredere mare în mine că pot și că nu sunt departe de asiatice.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt pregătită psihic, fizic și tehnic. Sunt pregătită pentru lupta cu asiaticele. Doamne ajută să cuceresc o medalie și să le înving cum le-am învins în concursurile trecute”, a spus Bernie Szocs, pentru frtmromania.ro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
  • Bernadette Szocs – Mariam Alhodaby 4-3
  • Campioanatul Mondial de tenis de masă e live în AntenaPLAY

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și