Închide meniul
VIDEO

Bernadette Szocs s-a pus în genunchi şi a început să plângă după medalia de aur de la Jocurile Europene. „E un vis împlinit

Dan Roșu Publicat: 28 iunie 2023, 9:17

Reclamă
Bernadette Szocs s-a pus în genunchi şi a început să plângă după medalia de aur de la Jocurile Europene. „E un vis împlinit

Bernadette Szocs s-a pus în genunchi şi a început să plângă după medalia de aur câştigată la Jocurile Europene

Bernadette Szocs, după finala de la Jocurile Europene / Profimedia Images

Bernadette Szocs s-a pus în genunchi şi a început să plângă după medalia de aur câştigată, marţi, la Jocurile Europene. Ea a revenit spectaculos în finala cu Yang Xiaoxin, de la 1-3, şi s-a impus cu 4-11, 7-11, 11-7, 8-11, 13-11, 11-9, 11-3.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După ultimul punct câştigat în finală, Bernie s-a descătuşat: s-a urcat pe masa de joc pentru a sărbători succesul istoric pentru România, în aplauzele staffului nostru.

Momentul în care Bernadette Szocs s-a pus în genunchi şi a început să plângă

Apoi, Szocs s-a pus în genunchi şi a început să plângă, fiind extrem de emoţionată după un meci plin de încărcătură în care a reuşit o revenire mai rar întâlnită într-o finală. Bernie ne-a arătat încă o dată că este printre cele mai bune jucătoare ale Europei.

Este cea mai bună clasare a tenisului de masă românesc din istoria participărilor la Jocurile Europene, iar meciul pentru titlul european a fost magistral, o dovadă a ambiţiei şi valorii sportivei noastre la nivel internaţional.

Intră aici pentru a vedea momentele bucuriei lui Bernadette Szocs!

Szocs, după medalia de aur de la Jocurile Europene: „Am simţit că acesta este turneul meu”

Bernadette a vorbit despre finala de la Cracovia, una în care a fost dominată la început de adversara din Monaco.

Reclamă

„A fost o finală şi ştiam că trebuie să lupt până în ultimul moment. Chiar şi când eram condusă cu 3-1, mi-am spus că nu trebuie să renunţ. Yang mi-a fost colegă la echipa de club pentru patru ani şi m-a bătut în toate meciurile pe care le jucasem până acum.

Dar am simţit că acesta este turneul meu şi am simţit că îl pot câştiga. La 3-1 pentru ea, am început să fiu mai agresivă. Mi-am propus să nu mă gândesc că sunt în dezavantaj şi să joc ca şi cum ar fi 0-0.

Acum, mă gândesc la Jocurile Olimpice şi ştiu că pot ţinti o medalie acolo. Aceasta este prima mea medalie importantă şi e de aur. Visul mi s-a îndeplinit şi am mai mare încredere acum”, a spus Bernie, citată de ettu.org.

Reclamă 4 / 0/3

Bernadette Szocs, campioană la Jocurile Europene

Bernadette Szocs a câştigat spectaculos medalia de aur în proba feminină de simplu din cadrul Jocurilor Europene de la Cracovia – Malopolska (Polonia), marţi seara, după ce a învins-o în finală pe Xiaoxin Yang (Monaco), cu scorul de 4-3 (4-11, 7-11, 11-7, 8-11, 13-11, 11-9, 11-3).

Bernadette Szocs s-a impus după aproape o oră de joc (56 minute), revenind de la 1-3 la seturi. Ea a câştigat două seturi pe muchie de cuţit, cu 13-11 şi 11-9, iar în decisiv s-a impus clar, cu 11-3.

Tot marţi, Elizabeta Samara a cucerit medalia de bronz în proba feminină de simplu, după ce a învins-o pe poloneza Natalia Bajor, cu 4-3 (11-9, 4-11, 13-11, 11-7, 9-11, 9-11, 11-7).

În semifinale, Szocs a trecut de Natalia Bajor, cu 4-0 (11-6, 11-9, 11-3, 11-5), iar Samara a fost învinsă de Yang cu 4-0 (11-9, 11-5, 11-9, 11-4).

România a obţinut trei medalii la tenis de masă la Jocurile Europene din Polonia, aur prin Bernadette Szocs, bronz prin Elizabeta Samara şi perechea Ovidiu Ionescu/Bernadette Szocs la dublu mixt.

Palmaresul României la tenis de masă la Jocurile Europene înaintea ediţiei din Polonia era de două medalii de argint, ambele la Minsk în 2019 – la echipe feminin (Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Daniela Dodean Monteiro) şi dublu mixt (Ovidiu Ionescu, Bernadette Szocs).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și