Închide meniul
VIDEO

Eduard Novak s-a dezlănțuit după ce David Popovici a devenit dublu campion mondial! Reacția memorabilă a Ministrului Sportului

Reclamă

Antena Sport Publicat: 22 iunie 2022, 21:40 / Actualizat: 23 iunie 2022, 12:29

Eduard Novak s-a dezlănțuit după ce David Popovici a devenit dublu campion mondial! Reacția memorabilă a Ministrului Sportului

Eduard Novak, reacție de senzație după ce David Popovici a devenit dublu campion mondial

Eduard Novak este Ministrul Sportului din România / Facebook Eduard Novak

Eduard Novak s-a dezlănțuit după ce David Popovici a devenit dublu campion mondial. Ministrul Sportului din România a intrat în transmisiune directă pe contul de Facebook în timpul probei de 100 metri liber, de la Budapesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

David Popovici a câștigat aurul și la 100 metri liber, la Campionatele Mondiale de la Budapesta, după ce luni a încheiat primul și la proba de 200 metri liber.

Eduard Novak s-a dezlănțuit după ce David Popovici a devenit dublu campion mondial

Eduard Novak a urmărit cu sufletul la gură proba de astăzi, din fața televizorului. Ministrul Sportului a intrat live pe Facebook în timpul cursei, iar la final și-a dat frâu liber emoțiilor. Novak s-a bucurat intens după performanța colosală a lui Popovici.

Ministrul Sportului a avut un mesaj pentru români, după ce David a devenit dublu campion mondial. Novak a anunțat că îi așteaptă pe toți la aeroport pentru a-i face o primire spectaculoasă înotătorului de 17 ani:

„Bravo, David! Cum se spune, extraordinar! Vă dați seama cu cine ne luptăm noi, în ce condiții? Două medalii de aur, o țară întreagă trebuie să îl primească la aeroport. Eu voi fi acolo, veniți și voi alături de noi. Campionul nostru a câștigat”, a spus Eduard Novak, în timpul live-ului de pe contul său de Facebook.

Reclamă

Momentul bucuriei lui Eduard Novak, la minutul 2.20:

COSR, reacție superbă după ce David Popovici a devenit „Regele Natației”

David Popovici a devenit al doilea înotător din istorie care reușește să câștige aurul la probele de 200 m liber și 100 m liber, în cadrul aceleiași ediții de Campionat Mondial.

Singurul înotător care a izbutit „dubla” este americanul Jim Montgomery. A stabilit recordul la Campionatul Mondial de la Belgrad, din urmă cu 49 de ani, primul din istorie.

Reclamă 4 / 0/3

COSR a avut o reacție superbă după prestațiile senzaționale reușite de David Popovici la Budapesta:

„Aur, David Popovici!

Copilul minune al înotului mondial a ‘recidivat’ la Mondialele de la Budapesta. La 17 ani, David a devenit pentru a doua oară campion mondial, acum în proba probelor din înot, 100 m liber.

David a intrat la start cu dezinvoltura pe care a afişat-o în fiecare cursă de la Budapesta, una care vine din pregătirea constantă şi talent. A avut o primă lungime de bazin bună, a întors al doilea iar finalul a fost din nou spectaculos. David a atins primul plăcuţa şi a oprit cronometrul la 47:58.

David Popovici a scris istorie pentru sportul românesc, e primul înotător bărbat din ţara noastră care devine dublu campion mondial.

David este al doilea înotător din toate timpurile care reuşeşte să câştige aur la probele 100 şi 200 m liber la aceeaşi ediţie după americanul Jim Montgomery, care a reuşit acest lucru în 1973, la prima ediţie a Campionatelor Mondiale de la Belgrad.

Felicitări antrenorului Adrian Rădulescu, omul care l-a descoperit şi l-a făcut mare pe David!

Reclamă

Visăm frumos, David! Bucuria asta a umplut sufletul românilor care te-au ‘adoptat’. Eşti inspiraţie, admiraţie şi motivaţie pentru orice sportiv care îşi doreşte să ajungă cel mai bun din lume!”, a notat COSR, pe contul de Facebook.

Cu ce poreclă s-a ales David Popovici după ce a scris istorie la Campionatul Mondial de nataţie

David Popovici, care în semifinale a obţinut timpul 47.13, record mondial la juniori, a încheiat finala de la 100 m liber cu timpul de 47.58 secunde. În timpul cursei istorice s-a ales şi cu o poreclă.

Sportivul de la Dinamo a recunoscut că este pe placul său:

(Reporter: Comentatorul finalei ţi-a spus „Racheta din România”. Îţi place?) Cred că a venit de la unchiul meu, el îmi mai zicea ‘Romanian Missle’ când îmi mai comenta la postări. Da, îmi place, dacă reuşeşte să inspire lumea până şi această poreclă, care mă flatează, bineînţeles, mă bucur„, a spus David Popovici la TVR.

Popovici a oferit şi o lecţie de modestie, în direct. Şi-a făcut o caracterizare fabuloasă şi a ţinut să le mulţumească antrenorilor şi membrilor familiei.

Sunt un puşti care înoată repede, un tip banal care e capabil să facă lucruri extraordinare şi reuşeşte să inspire oameni. Alături de oameni extraordinari în spatele lui„, a declarat Popovici.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și