Închide meniul

Elena Zaharia, performanţă uriaşă la Campionatul Mondial de Juniori la tenis de masă! Românca a obţinut medalia de argint

Alex Masgras Publicat: 3 decembrie 2023, 21:07

Reclamă
Elena Zaharia, performanţă uriaşă la Campionatul Mondial de Juniori la tenis de masă! Românca a obţinut medalia de argint

Elena Zaharia, performanţă uriaşă la Campionatul Mondial de Juniori la tenis de masă

Elena Zaharia, la Campionatele Mondiale de Juniori la tenis de masă / Facebook Federaţia Română de Tenis de Masă

Elena Zaharia a realizat performanţă uriaşă la Campionatul Mondial de Juniori la tenis de masă! După ce şi-a trecut în cont medalia de bronz alături de echipa U19 a României, Zaharia a obţinut şi medalia de argint.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe parcursul turneului din Slovenia, ea a învins mai multe jucătoare valoroase. În ultimul act, ea a întânit-o pe Kuai Man din China, o jucătoare experimentată, care a câştigat deja medalii şi în competiţii de seniori. Jucătoarea din China s-a impus în patru seturi.

Elena Zaharia, performanţă uriaşă la Campionatul Mondial de Juniori la tenis de masă!

Sportiva Elena Zaharia a câştigat, duminică, medalia de argint la Campionatul Mondial de Juniori la tenis de masă, potrivit news.ro.

“A doua sportivă a lumii în proba de U19 simplu feminin este din România, o performanţă imensă reuşită la Campionatul Mondial de Juniori 2023! Momentul reprezintă o premieră pentru Elena Zaharia, aflată în prima finală de simplu la o ediţie a Campionatului Mondial de juniori şi, totodată, cea mai bună clasare a României din istorie”, notează FR Tenis de Masă pe Facebook.

Reclamă

Elena Zaharia a fost protagonista unor zile fantastice în Slovenia, unde a eliminat patru sportive valoroase printr-un joc solid, pentru a disputa finala probei, în urma căreia pune cu mândrie la gât medalia de argint.

De această dată, în faţa titlului a stat Kuai Man (China), principala favorită a probei şi sportiva deja medaliată la nivel de seniori, cu bronz mondial în proba de dublu mixt. Finala Elena Zaharia – Kuai Man s-a încheiat 0-4 (3-11, 11-13, 5-11, 5-11).

Este a doua medalie preţioasă cucerită de Elena Zaharia la această ediţie a Campionatului Mondial, după bronzul cu echipa U19, alături de Ioana Sîngeorzan, Bianca Mei-Roşu şi Alesia Sferlea.

Reclamă 4 / 0/3

Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023, exclusiv în AntenaPLAY (4-10 decembrie)

Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023 se desfăşoară în perioada 4-10 decembrie, exclusiv în AntenaPLAY. La competiţia din China este prezentă şi România, care se numără printre primele 18 cele mai bune echipe din lume.

România a fost repartizată în Grupa 3 a competiţiei exclusiviste, alături de Franţa, Japonia, SUA şi Australia. La startul turneului iau parte 18 echipe naţionale, China, Germania, Japonia, Coreea de Sud, Franța, Taipei, Hong Kong, Portugalia, Egipt, Suedia, România, Singapore, India, SUA, Puerto Rico, Slovacia, Australia și Canada.

România va disputa meciurile din faza grupelor luni (4 decembrie) şi marţi (5 decembrie), iar AntenaPLAY va transmite doar partidele disputate la masa 1, cele cu SUA şi Japonia.

Luni, 4 decembrie

  • România – SUA (ora 04:00, masa 1)
  • România – Japonia (ora 07:00, masa 1)

Marţi, 5 decembrie

  • România – Australia (ora 07:00, masa 3)
  • România – Franţa (ora 13:00, masa 2)
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și