Închide meniul

Elena Zaharia, performanţă uriaşă la Campionatul Mondial de Juniori la tenis de masă! Românca a obţinut medalia de argint

Alex Masgras Publicat: 3 decembrie 2023, 21:07

Reclamă
Elena Zaharia, performanţă uriaşă la Campionatul Mondial de Juniori la tenis de masă! Românca a obţinut medalia de argint

Elena Zaharia, performanţă uriaşă la Campionatul Mondial de Juniori la tenis de masă

Elena Zaharia, la Campionatele Mondiale de Juniori la tenis de masă / Facebook Federaţia Română de Tenis de Masă

Elena Zaharia a realizat performanţă uriaşă la Campionatul Mondial de Juniori la tenis de masă! După ce şi-a trecut în cont medalia de bronz alături de echipa U19 a României, Zaharia a obţinut şi medalia de argint.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Pe parcursul turneului din Slovenia, ea a învins mai multe jucătoare valoroase. În ultimul act, ea a întânit-o pe Kuai Man din China, o jucătoare experimentată, care a câştigat deja medalii şi în competiţii de seniori. Jucătoarea din China s-a impus în patru seturi.

Elena Zaharia, performanţă uriaşă la Campionatul Mondial de Juniori la tenis de masă!

Sportiva Elena Zaharia a câştigat, duminică, medalia de argint la Campionatul Mondial de Juniori la tenis de masă, potrivit news.ro.

“A doua sportivă a lumii în proba de U19 simplu feminin este din România, o performanţă imensă reuşită la Campionatul Mondial de Juniori 2023! Momentul reprezintă o premieră pentru Elena Zaharia, aflată în prima finală de simplu la o ediţie a Campionatului Mondial de juniori şi, totodată, cea mai bună clasare a României din istorie”, notează FR Tenis de Masă pe Facebook.

Reclamă
Reclamă 4

Elena Zaharia a fost protagonista unor zile fantastice în Slovenia, unde a eliminat patru sportive valoroase printr-un joc solid, pentru a disputa finala probei, în urma căreia pune cu mândrie la gât medalia de argint.

De această dată, în faţa titlului a stat Kuai Man (China), principala favorită a probei şi sportiva deja medaliată la nivel de seniori, cu bronz mondial în proba de dublu mixt. Finala Elena Zaharia – Kuai Man s-a încheiat 0-4 (3-11, 11-13, 5-11, 5-11).

Este a doua medalie preţioasă cucerită de Elena Zaharia la această ediţie a Campionatului Mondial, după bronzul cu echipa U19, alături de Ioana Sîngeorzan, Bianca Mei-Roşu şi Alesia Sferlea.

Reclamă

Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023, exclusiv în AntenaPLAY (4-10 decembrie)

Cupa Mondială de tenis de masă Echipe Mixte 2023 se desfăşoară în perioada 4-10 decembrie, exclusiv în AntenaPLAY. La competiţia din China este prezentă şi România, care se numără printre primele 18 cele mai bune echipe din lume.

România a fost repartizată în Grupa 3 a competiţiei exclusiviste, alături de Franţa, Japonia, SUA şi Australia. La startul turneului iau parte 18 echipe naţionale, China, Germania, Japonia, Coreea de Sud, Franța, Taipei, Hong Kong, Portugalia, Egipt, Suedia, România, Singapore, India, SUA, Puerto Rico, Slovacia, Australia și Canada.

România va disputa meciurile din faza grupelor luni (4 decembrie) şi marţi (5 decembrie), iar AntenaPLAY va transmite doar partidele disputate la masa 1, cele cu SUA şi Japonia.

Luni, 4 decembrie

  • România – SUA (ora 04:00, masa 1)
  • România – Japonia (ora 07:00, masa 1)

Marţi, 5 decembrie

  • România – Australia (ora 07:00, masa 3)
  • România – Franţa (ora 13:00, masa 2)
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
18:55

Anunţ de ultim moment despre Olimpiu Moruţan! Când este aşteptat să revină pe teren: „A fost foarte grav!”

18:50

VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY

18:47

LeBron James, primul miliardar care concurează la Jocurile Olimpice!

18:24

Zico a fost jefuit la Paris! Suma uriaşă care i-a fost furată legendei braziliene, aflată la Jocurile Olimpice

18:15

Fotbalistul căruia Gigi Becali i-a pus clauză de 150 de milioane de euro, prezentat oficial: „La 15 ani Messi nu era mai bun”

18:08

„Dezamăgitor!” Sorin Cârţu a făcut-o praf pe Universitatea Craiova, după eşecul cu Maribor din Conference League

1 Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024 2 VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars 3 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 4 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 6 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus”
Citește și