Închide meniul
VIDEO

Eliza Samara, lovituri spectaculoase la WTT Champions Xinxiang 2023, exclusiv în AntenaPLAY. ”Dumnezeule, cum a găsit această lovitură?”

Dan Roșu Publicat: 9 aprilie 2023, 8:04

Reclamă

Eliza Samara a produs mai multe lovituri spectaculoase, la WTT Champions Xinxiang 2023. Românca a fost însă învinsă de Xiaoxin Yang, 1-3, și a părăsit competiția încă din faza șaisprezecimilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Samara și-a respectat însă blazonul atunci când a venit vorba de spectacol și i-a încântat în mai multe rânduri pe fanii tenisului de masă prezenți la competiția transmisă exclusiv în AntenaPLAY.

Eliza Samara, lovituri spectaculoase la WTT Champions Xinxiang 2023

Un prim moment de excepție a venit la ultimul punct al setului secund, atunci când proaspăta câștigătoare a Ligii Campionilor și-a surprins adversara cu un retur direct câștigător, care a prins colțul. ”Dumnezeule, cum a găsit această lovitură?”, a exclamat și comentatorul englez al partidei.

Al doilea punct în care Samara și-a arătat clasa a avut loc spre finalul partidei, atunci când românca a încheiat un schimb cu un rever perfect, care a prins-o pe contre pied pe adversara ei.

Cel mai tare punct al meciului a fost însă pierdut de Eliza. Ultimul schimb al setului 3 a găsit-o într-o defensivă demnă de partidele demonstrative pe Samara, care a respins în două rânduri mingile trimise puternic de chinezoaică, înainte de a trimite afară.

Reclamă

Eliza Samara – Xiaoxin Yang 1-3

Eliza Samara – Xiaoxin Yang 1-3 a fost exclusiv în AntenaPLAY, în șaisprezecimile TT Champions Xinxiang 2023. Câștigătoarea Ligii Campionilor a fost învinsă pentru a treia oară în carieră de Yang și este eliminată de la turneul din China.

WTT Champions Xinxiang 2023 e un turneu adresat celor mai buni 32 de jucători din circuitul masculin și feminin și are premii totale de 800.000 de dolari, dar și 1000 de puncte pregătite pentru campioni.

Fan Zhendong, numărul 1 în clasamentul mondial masculin, și Sun Yingsha, ocupanta primei poziții în ierarhia feminină, sunt favoriții principali ai turneului, ce va putea fi urmărit LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Reclamă 4 / 0/3

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 LIVE TEXTU Cluj – Dinamo 1-1. Ahmed Bani a reușit să egaleze! Meci crucial pentru „câini” 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” 20:12 VIDEOImagini de colecție cu Zinedine Zidane, la cursa de sprint de la Miami! Ce gafă a fost aproape să comită, la decernarea premiilor 20:05 LIVE VIDEOSporting – Portimonense e acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Boavista – Gil Vicente 1-1 19:53 VIDEOIpswich Town a promovat în Premier League, după 22 de ani! Nebunie pe străzi şi în vestiar 19:40 LIVE VIDEOBernadette Szocs a pierdut partida cu Natalia Bajor, la Saudi Smash 2024. Dragoman – Batra e ACUM, în AntenaPLAY 19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj Vezi toate știrile
Citește și