Închide meniul
VIDEO

Eliza Samara – Xiaoxin Yang 1-3, exclusiv în AntenaPLAY. Campioana noastră, eliminată de la WTT Champions Xinxiang 2023

Antena Sport Publicat: 9 aprilie 2023, 6:37

Reclamă

Eliza Samara – Xiaoxin Yang 1-3 a fost  exclusiv în AntenaPLAY, în șaisprezecimile TT Champions Xinxiang 2023. Câștigătoarea Ligii Campionilor a fost învinsă pentru a treia oară în carieră de Yang și este eliminată de la turneul din China.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

WTT Champions Xinxiang 2023, competiția exclusivistă din tenisul de masă, e LIVE în AntenaPLAY, în perioada 9-15 aprilie. Samara e prima dintre românce care evoluează în China.

Eliza Samara – Xiaoxin Yang 1-3

Update 07:12: S-a terminat meciul! Samara a pierdut și setul 4, cu 6-11 și și-a terminat aventura la WTT Champions Xinxiang 2023.

Update 07:10: Încă un punct spectaculos adjudecat de Samara.

Update 06:54: Samara este din nou condusă la seturi, 1-2, după ce Xiaoxin se impune cu 11-4, în setul 3, care s-a terminat cu un schimb spectaculos.

Reclamă

Update 06:48: Samara egalează situația pe tabelă, după un set câștigat cu 11-5.

Update 07:41: Samara pierde clar primul set, 3-11.

Update 06.35: Cele două jucătoare au intrat în sală și se pregătesc de meci.

Reclamă 4 / 0/3

Știrea inițială. 

WTT Champions Xinxiang 2023 e un turneu adresat celor mai buni 32 de jucători din circuitul masculin și feminin și are premii totale de 800.000 de dolari, dar și 1000 de puncte pregătite pentru campioni.

Fan Zhendong, numărul 1 în clasamentul mondial masculin, și Sun Yingsha, ocupanta primei poziții în ierarhia feminină, sunt favoriții principali ai turneului, ce va putea fi urmărit LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Eliza Samara a câștigat Liga Campionilor cu cu KTS Enea

Elizabeta Samara vine după triumful din Liga Campionilor, cu KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg. Samara a mai cucerit trofeul în trei rânduri, prima dată în 2015, când era la Fenerbahce, apoi în 2019 şi 2022 cu actuala echipă.

După 3-0 în turul din Franţa, pe terenul lui Metz TT, clubul polonez KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg, care o are la linia de start pe Elizabeta Samara, s-a impus cu acelaşi scor la retur. În Polonia, Eliza Samara a fost cea care a închis finala.

„Mereu este important să câştigi astfel de competiţii! Îţi demonstrează valoarea şi dau bine la CV”, a afirmat câştigătoarea trofeului, care şi-a pus și o dorinţă: „Vreau să mă întorc acasă şi să facem o echipă puternică, astfel încât să ajungă o echipă românească în finala Ligii Campionilor”.

Reclamă

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:33 VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley 23:29 VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei 23:19 „Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!” 23:09 Forbes a publicat TOP 10 al celor mai bine plătiți atleți din lume. Cristiano Ronaldo câștigă aproape de 2 ori mai mult ca Messi 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:37 VIDEOStatuie pentru Kylian Mbappe, înainte de EURO 2024! Cum arată „sosia” superstarului care și-a anunțat plecarea de la PSG 22:33 Cum pregăteşte Răzvan Lucescu finala campionatului Aris – PAOK (duminică, 20:00, AntenaPLAY). Mesaj de luptă: „Încă o provocare!” 22:11 „Foarte urât!” Andrea Compagno a reacționat, după ce FCU Craiova a retrogradat în Liga a 2-a. Mesaj direct pentru Adrian Mititelu 22:00 Didier Deschamps a anunțat lotul Franței pentru EURO 2024! Jucătorii care vor străluci lângă Kylian Mbappe 21:49 Adi Popa şi Gheorghe Mustaţă, scandal în direct din cauza „războiului” CSA Steaua – FCSB: „Nu mă interesează justiţia pe mine!” Vezi toate știrile
Citește și