Închide meniul
VIDEO

Eliza Samara – Sun Yingsha 0-4. Samara, eliminată de la Campionatul Mondial de numărul 1 mondial, exclusiv în AntenaPLAY

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 24 mai 2023, 16:40

Eliza Samara – Sun Yingsha 0-4. Samara, eliminată de la Campionatul Mondial de numărul 1 mondial, exclusiv în AntenaPLAY

Eliza Samara – Sun Yingsha 0-4

Eliza Samara, în timpul unui meci / Profimedia Images

Eliza Samara – Sun Yingsha 0-4. Eliza Samara a fost învinsă de Sun Yingsha, cu 0-4, în turul 3 al Campionatului Mondial. Partida contra numărului 1 mondial a fost exclusiv în AntenaPLAY. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cea mai bună jucătoare a lumii s-a impus cu 11-8, 12-10, 11-8, 11-5 şi s-a calificat în optimile competiţiei.

Eliza Samara – Sun Yingsha 0-4

Update 16:32: Sun Yingsha câştigă meciul cu 4-0, după un ultim punct desprins dintr-o partidă demonstrativă.

Update 16:26: Sun Yingsha e aproape de câştigarea meciului, după încă un set spectaculos.

Update 16:16: Sun Yingsha a revenit de la 7-10 şi s-a impus cu 12-10.

Reclamă

Update 16:05: Sun Yingsha a câştigat primul set, cu 11-8.

Update 15:55: Începe meciul dintre Eliza Samara şi Sun Yingsha.

Reclamă 4 / 0/3

Ştirea iniţială.

Și bookmakerii sunt convinși de victoria lui Sun Yingsha, care are o cotă de 1.03 la adjudecarea meciului. De cealaltă parte, Samara are o cotă uriașă de 9.25.

Samara este una dintre cele patru românce calificate în turul 3 al Campionatului Mondial, transmis în exclusivitate de AntenaPLAY. Alături de ea, se mai află în concurs Bernadette Szocs, Adina Diaconu și Andreea Dragoman.

Eliza Samara, declarații după victoria cu Prithika Pavade

Elizabeta Samara a învins-o cu 4-2 la seturi pe jucătoarea din Franţa Prithika Pavade. Samara a fost condusă cu 2-1 la seturi, dar a reuşit să îşi adjudece victoria, cu 4-2.

„Cred că adversara mea a fost atât de bună, şi-a îmbunătăţit jocul. În această noapte am fost bună din punct de vedere mental. Corpul meu nu s-a simţit chiar bine în joc, dar cumva am reuşit să revin.

Setul 5 a fost cel mai important. Am văzut hotelul, locul de desfăşurare (n.r: al Campionatului Mondial) şi plaja, asta e tot”, a declarat Elizabeta Samara, la sfârşitul victoriei cu Prithika Pavade.

Ce spunea Elizabeta Samara înainte de Campionatul Mondial

În vârstă de 34 de ani, Elizabeta Samara este una dintre cele mai importante jucătoare de tenis de masă din istoria României. Samara e de 4 ori campioană europeană la simplu la tenis de masă, cucerind medalia de aur în 2005, 2009, 2011 și 2015.

Reclamă

„E un campionat mondial foarte greu. Aș vrea să îmi apăr cu Andreea locul cinci la dublu, iar la simplu, acum un an, am pierdut în turul 2, deci mă aștept măcar să trec două-trei tururi.

Începând din luna februarie, am fost acasă opt zile adunate. Sunt obosită, dar la lot am de toate, recuperare bună. Sunt refăcută. Este altceva la Mondial, când vezi că sunt cei mai buni. Am un avantaj că turul 1, dacă ești mai bine clasat, nu poți juca contra celor mai buni.

Dacă nu mă lasă psihicul, pot să mai joc. Psihicul este cel mai important. Sunt și asiaticele oameni, faptul că cu pandemia, ele nu au mai jucat foarte mult, așa câ, atunci când vin la turneele foarte mari, joacă cu o oarecare presiune, noi nu jucăm cu presiune. Eu cred că la Mondiale vor juca mult mai bine”, declara Eliza Samara înainte de competiţie, pentru frtmromania.ro.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:39
Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro
25
apr.
0:21
Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!”
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 Vezi toate știrile
Citește și