Închide meniul

Elizabeta Samara, după ce s-a calificat în turul 3: „Corpul meu nu s-a simţit bine”. Campionatul Mondial e LIVE în AntenaPLAY

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 22 mai 2023, 22:39 / Actualizat: 23 mai 2023, 8:30

Elizabeta Samara, după ce s-a calificat în turul 3: Corpul meu nu s-a simţit bine”. Campionatul Mondial e LIVE în AntenaPLAY

Elizabeta Samara, după ce s-a calificat în turul 3: „Corpul meu nu s-a simţit bine”

Elizabeta Samara, la interviul de după meciul cu Pavade / captura AntenaPLAY

Elizabeta Samara a învins-o cu 4-2 la seturi pe jucătoarea din Franţa Prithika Pavade. Meciul Elizabeta Samara – Prithika Pavade a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Samara a fost condusă cu 2-1 la seturi, dar a reuşit să îşi adjudece victoria, cu 4-2.

Elizabeta Samara, după ce s-a calificat în turul 3: „Corpul meu nu s-a simţit bine”

Cred că adversara mea a fost atât de bună, şi-a îmbunătăţit jocul.

În această noapte am fost bună din punct de vedere mental. Corpul meu nu s-a simţit chiar bine în joc, dar cumva am reuşit să revin.

Setul 5 a fost cel mai important.

Reclamă

Am văzut hotelul, locul de desfăşurare (n.r: al Campionatului Mondial) şi plaja, asta e tot”, a declarat Elizabeta Samara, la sfârşitul victoriei cu Prithika Pavade.

Elizabeta Samara s-a calificat în turul 3 al Campionatului Mondial

Elizabeta Samara a câştigat primul set al meciului cu Prithika Pavade (18 ani), din Franţa, dar ulterior a pierdut două seturi la rând.

Meciul a fost foarte strâns. Românca a considerat că punctul culminant al meciului a fost setul 5, atunci când s-a ajuns la avantaj.

Reclamă 4 / 0/3

Samara a reuşit să îşi adjudece setul cu 14-12.

În setul 4 românca a condus cu 7-1, dar ulterior franţuzoaica a revenit şi scorul a arătat 8-8 la un moment dat. Românca a găsit forţa necesară să ia 3 puncte la rând şi să câştige meciul.

Ce spunea Elizabeta Samara înainte de Campionatul Mondial

E un campionat mondial foarte greu. Aș vrea să îmi apăr cu Andreea locul cinci la dublu, iar la simplu, acum un an, am pierdut în turul 2, deci mă aștept măcar să trec două-trei tururi.

Începând din luna februarie, am fost acasă opt zile adunate. Sunt obosită, dar la lot am de toate, recuperare bună. Sunt refăcută. Este altceva la Mondial, când vezi că sunt cei mai buni. Am un avantaj că turul 1, dacă ești mai bine clasat, nu poți juca contra celor mai buni.

Dacă nu mă lasă psihicul, pot să mai joc. Psihicul este cel mai important. Sunt și asiaticele oameni, faptul că cu pandemia, ele nu au mai jucat foarte mult, așa câ, atunci când vin la turneele foarte mari, joacă cu o oarecare presiune, noi nu jucăm cu presiune. Eu cred că la Mondiale vor juca mult mai bine”, declara Eliza Samara înainte de competiţie, pentru frtmromania.ro.

Elizabeta Samara a câştigat Liga Campionilor

Cu o lună și jumătate în urmă, Eliza Samara a câștigat Liga Campionilor. Este al patrulea trofeu al Ligii Campionilor pentru Elizabeta Samara, care a mai cucerit cel mai important titlu european la nivel de club în 2015 cu Fenerbahce şi în 2019 şi 2022 cu actuala echipă, Enea Siarkopol Tarnobrzeg.

Echipa poloneză Enea Siarkopol Tarnobrzeg a învins fără drept de apel Metz TT, echipa Adinei Diaconu. După 3-0 în turul din Franţa, şi la returul din Polonia scorul a fost acelaşi.

Reclamă

În vârstă de 34 de ani, Elizabeta Samara este una dintre cele mai importante jucătoare de tenis de masă din istoria României. Samara e de 4 ori campioană europeană la simplu la tenis de masă, cucerind medalia de aur în 2005, 2009, 2011 și 2015.

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:14 Un campion mondial cu Argentina, primul transfer al verii la Barcelona! Xavi pregătește deja echipa pentru sezonul viitor 19:10 Ange Postecoglou s-a prăbuşit emoţional, după ce Tottenham a pierdut derby-ul cu Arsenal! Radu Drăguşin, „uitat” pe bancă 19:01 PAOK – AEK LIVE VIDEO (19:30) în AntenaPLAY! Răzvan Lucescu, ultima şansă la titlul din Grecia. Echipele de start 18:41 CSM Bucureşti, învinsă în turul sferturilor Ligii Campionilor! „Tigroaicele”, şanse mici să se califice în Final Four 18:30 Francesco Bagnaia a câștigat Marele Premiu al Spaniei la MotoGP! Pilotul de la Ducati a făcut spectacol 18:30 Neluţu Varga, replică acidă pentru Gigi Becali, după ce FCSB a câştigat titlul: „De la anul îi va fi foarte greu!” 18:14 Bogdan Lobonţ a „luat foc” înainte de Rapid – Universitatea Craiova: „Nu puteți să-mi spuneți asta” Întrebarea care l-a deranjat 18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior Vezi toate știrile
Citește și