Închide meniul

WTT Champions Xinxiang 2023 e LIVE exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 9-15 aprilie

Antena Sport Publicat: 14 aprilie 2023, 12:00

WTT Champions Xinxiang 2023, competiția exclusivistă din tenisul de masă, e LIVE în AntenaPLAY, în perioada 9-15 aprilie. Printre vedetele prezente în China se află și campioanele noastre, Eliza Samara și Bernadette Szocs. Bernadette Szocs a reuşit să se califice în optimile de finală!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

WTT Champions Xinxiang 2023 e un turneu adresat celor mai buni 32 de jucători din circuitul masculin și feminin și are premii totale de 800.000 de dolari, dar și 1000 de puncte pregătite pentru campioni.

Intră aici pentru a vedea meciurile de la WTT Champions Xinxiang 2023

WTT Champions Xinxiang 2023 e LIVE exclusiv în AntenaPLAY, în perioada 9-15 aprilie

Fan Zhendong, numărul 1 în clasamentul mondial masculin, și Sun Yingsha, ocupanta primei poziții în ierarhia feminină, sunt favoriții principali ai turneului, ce va putea fi urmărit LIVE exclusiv în AntenaPLAY. Pe lista tabloului feminin au fost Eliza Samara și Bernadette Szocs, două dintre cele mai bune jucătoare ale Europei.

Competiția se desfășoară după un sistem eliminatoriu şi a debutat duminică, cu șaisprezecimile atât pe tabloul feminin, cât și pe cel masculin.

WTT Champions Xinxiang 2023 | Programul româncelor

Eliza Samara, numărul 32 mondial, a întâlnit-o în șaisprezecimi pe ocupanta locului 16, Xiaoxin Yang. Din păcate, a cedat cu 1-3 şi a ratat calificarea în turul următor.

Bernadette Szocs, locul 29 mondial, a obţinut o victorie de senzaţie cu jucătoarea din Franța Jia Nan Yuan, care se află pe poziția a 17-a în ierarhia mondială. Meciul a fost LIVE exclusiv în AntenaPLAY.

Eliza Samara a câștigat Liga Campionilor cu KTS Enea

Elizabeta Samara vine după triumful din Liga Campionilor, cu KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg. Samara a mai cucerit trofeul în trei rânduri, prima dată în 2015, când era la Fenerbahce, apoi în 2019 şi 2022 cu actuala echipă.

După 3-0 în turul din Franţa, pe terenul lui Metz TT, clubul polonez KTS Enea Siarkopol Tarnobrzeg, care o are la linia de start pe Elizabeta Samara, s-a impus cu acelaşi scor la retur. În Polonia, Eliza Samara a fost cea care a închis finala.

„Mereu este important să câştigi astfel de competiţii! Îţi demonstrează valoarea şi dau bine la CV”, a afirmat câştigătoarea trofeului, care şi-a pus și o dorinţă: „Vreau să mă întorc acasă şi să facem o echipă puternică, astfel încât să ajungă o echipă românească în finala Ligii Campionilor”.

Totul despre AntenaPLAY

AntenaPLAY oferă abonaților 13 canale LIVE, emisiuni TV în ediții integrale, conținut exclusiv și producții originale, zeci de filme românești premiate la cele mai importante festivaluri internaționale, competiții sportive, LIVE exclusiv, pentru toți iubitorii sportului, animații pentru cei mici și știri de ultima oră.

Aplicația AntenaPLAY este disponibilă pe toate dispozitivele: smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop. AntenaPLAY este singurul loc în care se pot urmãri edițiile integrale din emisiunile produse de Antena TV Group, din orice colţ al lumii şi de pe orice dispozitiv.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Ultimele știri
22:18 Românii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Trei români joacă vineri, LIVE în AntenaPLAY 22:15 „Nu l-am sunat pe Gigi Becali că nu am fost în halul ăla de beat!” Tamaş, dezvăluiri colosale: „Aoleu, iar s-a îmbătat Găbiță!” 21:58 LIVE TEXTAS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta se joacă ACUM. Au înceăut semifinalele Europa League şi Conference League 21:50 România s-a calificat în finală la Campionatul European de gimnastică de la Rimini. Alte trei finale pe aparate pentru tricolore 21:40 Claudiu Keşeru, categoric după ce FCSB a cucerit titlul: „E momentul să plece”. Ce şanse le dă roş-albaştrilor în Europa 20:53 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, după întâlnirea de taină cu Dan Şucu: „Nu se gândește decât la binele Rapidului!” 20:52 Victor Piţurcă, şocat de „perla” Universităţii Craiova: „După 10 minute era sufocat. Patronul ar trebui să îşi pună întrebarea” 20:20 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 mai, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV Vezi toate știrile
Citește și