Închide meniul

Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman au câştigat medaliile de bronz la WTT Star Contender Bangkok

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 aprilie 2023, 11:51

Reclamă
Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman au câştigat medaliile de bronz la WTT Star Contender Bangkok

Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman au urcat pe podium şi au cucerit medaliile de bronz

Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman, la WTT Star Contender Bangkok

Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman au obţinut o nouă performanţă şi au câştigat medaliile de bronz la WTT Star Contender Bangkok. Româncele au reuşit să urce pe podium.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Elizabeta Samara și Andreea Dragoman încheie WTT Star Contender Bangkok 2023 pe poziția a treia a podiumului, la dublu feminin!

Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman, bronz la WTT Star Contender Bangkok

Prima performanță din dreptul României, în Thailanda, a fost adusă de colegele din lotul național, care se pot mândri cu o nouă medalie pe plan internațional, datorită parteneriatului care le-a adus atâtea satisfacții.

Calificarea în semifinală a însemnat, în cele din urmă, medalia de bronz printre cele mai puternice perechi din concurs. În această dimineață, Elizabeta Samara și Andreea Dragoman s-au duelat cu perechea chineză Kuai Man/Chen Xingtong, în fața căreia au încercat o nouă revenire pentru calificarea în finală, dar în cele din urmă româncele au cedat cu 1-3 (5-11, 6-11, 11-8, 8-11).

Anterior, perechea din România a câștigat cu Wu Yangchen/Qi Fei (China), 3-2 (6-11, 12-10, 7-11, 11-9, 11-9), și Xia Lian Ni/Sarah De Nutte (Luxemburg), 3-0 (12-10, 11-6, 11-6)„, a fost anunţul făcut de Federaţia Română de Tenis de Masă.

Reclamă

Anul trecut, Elizabeta Samara şi Andreea Dragoman au câştigat medalia de argint la Campionatul European. Victoria i-a aparţinut perechii formate din Bernadette Szocs și Sofia Polcanova (România/Austria).

Elizabeta Samara a câştigat Liga Campionilor

La începutul acestei luni, Elizabeta Samara şi Adina Diaconu au evoluat în finala celei mai importante competiţii europene intercluburi. Elizabeta Samara a câştigat Liga Campionilor.

A fost al patrulea trofeu al Ligii Campionilor pentru Elizabeta Samara, care a mai cucerit cel mai important titlu european la nivel de club în 2015 cu Fenerbahce şi în 2019 şi 2022 cu actuala echipă, Enea Siarkopol Tarnobrzeg.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa poloneză Enea Siarkopol Tarnobrzeg a învins fără drept de apel Metz TT, echipa Adinei Diaconu. După 3-0 în turul din Franţa, şi la returul din Polonia scorul a fost acelaşi.

Mereu este important să câştigi astfel de competiţii! Îţi demonstrează valoarea şi dau bine la CV„, a declarat Elizabeta Samara după victorie, potrivit news.ro. „Vreau să mă întorc acasă şi să facem o echipă puternică, astfel încât să ajungă o echipă românească în finala Ligii Campionilor„, a subliniat Samara.

Şi pentru Adina Diaconu este o mare performanţă calificarea în finala Ligii Campionilor. „Pentru noi este o mare realizare că am ajuns în finală, suntem echipa surpriză a competiţiei, suntem tinere şi avem multe de învăţat de la o echipă aşa de experimentată cum este cea a Elizei„, a declarat ea.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și