Închide meniul

EXCLUSIV AS.ro LIVE | „Bombardierul” Pascu a venit cu „tortul durerii” la Oprişan: „E şi al durerii burţii dacă stai să îl mănânci pe tot!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 mai 2021, 11:13

EXCLUSIV AS.ro LIVE | „Bombardierul Pascu a venit cu „tortul durerii la Oprişan: „E şi al durerii burţii dacă stai să îl mănânci pe tot!

Bombardierul Pascu, cu tortul durerii la AS.ro LIVE

Bombardierul Pascu, cu tortul durerii la AS.ro LIVE

  • Bombardierul Pascu a fost invitatul lui Cătălin Oprişan la AS.ro LIVE
  • Victorie uriaşă pentru Ion Pascu

„Bombardierul” Ion Pascu a venit cu „tortul durerii” la AS.ro LIVE însoţit de Florian Ceafalău, antrenorul său. Cei doi au venit pregătiţi să sărbătorească victoria „Bombardierului” Pascu în faţa „Spaimei Ucrainei”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Este tortul durerii pentru că îl vedem pe Ion Pascu bucurându-se în faţă şi adversarul său care avea nevoie de câteva momente ca să îşi revină. Un moment dulce la propriu şi la figurat„, a spus Florian Ceafalău, antrenorul lui Ion Pascu.

E tortul durerii burţii, dacă stai să îl mănânci pe ăsta tot„, a completat „Bombardierul” Pascu.

Reclamă

„Bombardierul” Pascu, la AS.ro LIVE: „Întotdeauna am vrut lupte puternice”

„Bombardierul” Pascu a anunţat că vrea să aibă parte de adversari puternici. Nici nu vrea să audă de adversari care să facă doar act de prezenţă.

Când te lupţi trebuie să fii conectat la meci, să te antrenezi. Eram conectat la tot ce se întâmpla la această gală şi aveam multe pe cap. Sportivii vedeau că organizez şi erau miraţi. În ziua meciului m-au întrebat dacă pot.

Reclamă

Alegerea sportivului nu a fost a mea. Nu am stat eu să aleg sportivul pentru că stăteam să mă gândesc de mai multe ori. Niciodată nu m-am gândit când am primit un adversar cât de bun e şi că nu îl vreau. De fiecare dată când mi s-a oferit un adversar l-am acceptat. Când mi s-a oferit adversarul nu am mai stat să mă gândesc. Întotdeauna am vrut lupte puternice, nu să-mi aduc un bucătar„, a mai spus Ion Pascu, care s-a ocupat şi de organizarea galei iFight Heroes.

„Bombardierul” Ion Pascu l-a făcut KO pe Maksim Sergeev

Ion „Bombardierul” Pascu a reuşit o victorie de senzaţie în faţa lui Maksim Sergeev în super gala iFight Heores, de la Antena 1. Ion Pascu a reuşit să câştige printr-un KO în repriza a treia. Întreaga luptă a „Bombardierului” Pascu, dar şi întreaga gală iFight Heroes o puteţi vedea pe AntenaPlay. „Bombardierul” Pascu l-a învins pe Maksin Sergeev prin KO, în repriza a treia.

Video cu lovitura prin care „Bombardierul” Pascu a câştigat meciul

Reclamă 4 / 0/3

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” 12:13 Cristi Balaj, anunţ despre jucătorul pe care CFR Cluj îl poate vinde în Premier League: „Va ajunge la un club important!” 12:04 Antrenorul celor de la Leicester a fost dat afară după ce a avut o aventură cu o jucătoare Vezi toate știrile
Pe același subiect
O româncă e campioană mondială în cuşcă şi face avere din OnlyFans
FIGHT • 17 ian., 21:28
FOTO
O româncă e campioană mondială în cuşcă şi face avere din OnlyFans. „Bombardierul” Pascu o antrenează pentru debutul în UFC
"Bombardierul" Pascu, o nouă victorie în MMA
FIGHT • 18 dec., 9:28
„Bombardierul” Pascu a făcut show în ”iFight Heroes Bătaie-n Balcani”. L-a umplut de sânge pe brazilianul Reis. Gala a fost pe AntenaPLAY şi Antena 1
FIGHT • 16 dec., 21:25
Gala ”iFight Heroes Bătaie-n Balcani” a fost în direct pe AntenaPLAY. Cele mai tari meciuri sunt pe Antena 1, sâmbătă, după super show-ul Te Cunosc De Undeva
Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău
Fight • 20 sept., 10:13
AS.ro LIVE | Radu Zarioiu şi Florian Ceafalău au fost invitaţii lui Cătălin Oprişan. „Gorila The Kong” tocmai a făcut show la iFight Heroes „Bombardieri în Mioveni”
Gala iFight Heroes „Bombardieri în Mioveni!” e live pe AntenaPLAY
FIGHT • 17 sept., 0:35
Sandu Lungu, show la iFight Heroes „Bombardieri în Mioveni”, în direct pe Antena 1. Evenimentul integral poate fi urmărit pe AntenaPLAY